Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Sunt mândru că sunt român!

69 răspunsuri la acest subiect

#61 Legumix

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.390 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 08:34

in conditiile in care suspinatul nu agreeaza prea mult acest gen de "muzica", textul mi se pare edificator

#62 Gabbiano

Gălăţean de frunte

• Membri
  • PipPipPip
  • 409 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 20:24

topicul asta deschis de oana cu mandria de a fi roman imi aminteste de o vorba veche; avem un trecut de tot rahatul,avem un prezent de tot rahatul....norocul nostru este ca nu avem niciun viitor =))

#63 gabi

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 162 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 21:35

Vizualizați mesajulGabbiano, pe 19 iulie 2010 - 20:24, a spus:

topicul asta deschis de oana cu mandria de a fi roman imi aminteste de o vorba veche; avem un trecut de tot rahatul,avem un prezent de tot rahatul....norocul nostru este ca nu avem niciun viitor =))
iar io-mi aduc aminte de o vorbă mai nouă: ai grijă ce-ţi doreşti că s-ar putea să ţi se-ntâmple :lol: (just a joke :P , no ofense, please)!

#64 ovtoma

Flotant în Galaţi

• Membri
  • PipPip
  • 27 Mesaje:

Adăugat 19 iulie 2010 - 22:00

filmuletzul nu ma face cu nimic mai mandru! :-??

#65 Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.655 Mesaje:

Adăugat 23 iulie 2010 - 23:24

M-am născut în România... și asta n-am cum s-o schimb oricât de mincinos aș fi...
M-am născut pe malurile Trotușului și am crescut la Dunăre... am învățat cu Geo Bogza, Radu Tudoran, Ionel Teodoreanu și cu Moromete... Aurel Vlaicu, Henri Coandă, Hermann Oberth și Iustin Capră au fost idolii mei... m-am jucat de-a Peneș Curcanul și Mihai Viteazul (ce-mi mai plăcea să țip prin fața blocului: „Sinan-Pașa! Sinan-Pașa!”)... toată pleiada Hollywoodului pălește în fața lui Birlic, Toma Caragiu, Tamara Buciuceanu, Amza Pellea...
:-??
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#66 catilina22003

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.393 Mesaje:

Adăugat 24 iulie 2010 - 00:26

Ah, Relu! Dar cum indraznesti sa expui cu voce in penel asemenea blasfemii?? Cand...cand...etalonul absolut si de urmat a fost atat de strategic afisat mai sus?
Guess who? ;)
:d

Deci. Peste cateva ore la Amsterdam, "locul potrivit" :d . Revin in maxim 3 saptamani cu forte noi, dor de voi, chef de vorba (oare imi lipseste vreodat'?), experiente si povesti. Poze?

#67 Garett

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 113 Mesaje:

Adăugat 22 septembrie 2010 - 06:00

Wow, mai exista oameni mandrii ca sunt romani? Ce chestie! No offense, mergeti putin prin locurile frecventate de romani pe afara si va trece cheful urgent!

#68 marcus

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 122 Mesaje:

Adăugat 11 martie 2011 - 18:18

Mi-a dat posibilitatea D-zeu sa pot merge destul de des pe afara. Nicaieri nu mi-a fost jena sa spun tuturor ca sunt roman, dar nici nu as putea afirma ca am spus-o cu mandrie. Suntem ceea ce suntem si cred ca e mai bine sa ne asumam chestia asta mai degraba decat sa o transformam in motiv de fudulie. De mine insa sunt mandru ca am reusit sa fac tarii mele o imagine frumoasa afara. Cred ca e destul si atat!

#69 katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.146 Mesaje:

Adăugat 16 martie 2011 - 17:48

De mine insa sunt mandru ca am reusit sa fac tarii mele o imagine frumoasa afara. Cred ca e destul si atat!

Aveti dreptate. Poate ca ceea ce face fiecare individual nu va spala mizeria facuta de restul... Dar e un inceput.
Ne mindrim ca natie cu cei care sint la 2 metri sub pamint. Ar trebui sa ne mindrim cu ce sintem fiecare dintre noi.

#70 RCA Constanta

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 8 Mesaje:

Adăugat 06 octombrie 2011 - 06:01

Avem o tara foarte frumoasa. Trebuie sa fim mandri ca suntem romani. Inschimb nu prea suntem mandri de cine ne conduc in prezent!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare