Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Maneliştii trebuie să plătească impozit pe venit

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
5 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.053 Mesaje:

Adăugat 07 august 2010 - 18:55

Emil Boc: Maneliştii trebuie să plătească impozit pe venit
Manelistii vor fi impozitati ca orice contribuabil roman care realizeaza venituri, a declarat sambata, la Iasi, premierul Emil Boc, citat de Agerpres. In opinia sefului guvernului acest lucru va fi posibil prin metoda controlului indirect. "Se poate face impozitarea  prin controale indirecte, care vor permite ca si manelistii sa fie tratati ca toti cetatenii acestei tari si sa plateasca impozite si taxe legale. E problema Finantelor sa stabileasca modul in care se face aceasta impozitare, dar exista metoda controlului indirect", a afirmat premierul Boc.
Seful guvernului a subliniat ca orice contribuabil din Romania, care realizeaza venituri, trebuie sa plateasca un impozit aferent la bugetul de stat. Normele de aplicare urmeaza sa fie aprobate prin ordin al sefului ANAF pana la sfarsitul acestei luni. "Acum se elaboreaza normele de aplicare a Codului Fiscal, aprobat prin ordonanta de urgenta. Cel care face acest lucru e seful ANAF. Normele vor fi aprobate prin ordin, pana la sfarsitul lunii august", a mai afirmat premierul Emil Boc.
http://www.hotnews.r...pozit-venit.htm
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 Relu

Relu

Moderator

• Moderator forum
  • 3.697 Mesaje:

Adăugat 07 august 2010 - 19:35

ei, uite o măsură cu care sunt de acord :d
Imagine adăugata

Ești liber să te exprimi, dar niciodată nu vei exprima altceva decât ceea ce ești.

#3 gabi

gabi

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 170 Mesaje:

Adăugat 07 august 2010 - 21:44

"acest lucru va fi posibil prin metoda controlului indirect"... tehnic, prin decuparea sutienului solistei, neapărat cupa stângă, că aia-i cu inima bla bla, şi acolo se adună mai mult caşcaval, teoretic... la solişti, să se hotărască prin hotărâre de guvern, că acolo nu mă pricep :))!

#4 Mikka

Mikka

SuperModerator

• Moderator forum
  • 2.277 Mesaje:

Adăugat 08 august 2010 - 06:36

Tara de doi bani... Trebuie sa vina PM sa spuna ca si manelistii trebuie sa plateasca impozit. Am ajuns de rasul curcilor...
Nu judecati oamenii dupa cei cu care se aduna. Nu uitati ca si Iuda avea amici ireprosabili (Ernest Hemingway)

#5 katman

katman

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.150 Mesaje:

Adăugat 10 august 2010 - 12:39

Nu e vorba numai de manelisti, cred ca declaratia a fost facuta cam la modul populist.
Si Maria Dragomiroiu cinta pe la nunti de ex. Si averea lui Dolanescu pe care se cearta acum urmasii, nu cred ca a facut-o arind la cooperativa...

Metoda de impozitare, dupa capul meu, este simpla: trimiti organul sa faca un inventar la averea lu' domnnu' sau doamna si soliciti cota parte care ar fi trebuit sa fie impozit. Are Salam vila de 1 mil de euro? Impozit. Are Guta masina de 50.000 de euro? Impozit.

Dar sint convins ca exista legi de genul asta in alte tari, iar trebuie sa se inventeze la noi roata?

#6 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 12 august 2010 - 21:16

Sa moara dusmanii lor daca o sa fie impozitati. Sa vedeti noi hit-uri: Guvernu-mi poatra pica/Ca n-are banii mei/Si ma impoziteaza/Sa moara fratii mei....ta ni na si ka da hooop hooop!!!
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare