Era marti seara. Miercuri plecam la mare si ca tot omul sa verific masina, roti, ulei si alte treburi de astea. Fiindca eram in drum am oprit la vulcanizarea de pe strada Fabricii de bere, au si o vulcanizare mobila, ma voi interesa de numele exact cand ajung. Masina tragea putin dreapta, si am hotarat sa echilibrez rotile, iar cele de pe spate (erau mai bune putin) sa le pun pe fata chiar daca masina are tractiune spate. Ideea era sa nu am probleme la directie. Nu am stat tot timpul sa-i verific pe netrebnici.. la un moment dat imi spune unul ca din 5 prezoane am doar 4. I-am zis ca nu-i problema daca le strange bine, am mai mers si cu 2 si cu 3 in loc de 4 si nu am avut probleme. Cred ca idiotul nu a inteles bine ca eu a doua zi plecam la drum lung si nu mi-a strans prezoanele la roata aia de pe spate.
Dupa Mihail Kogalniceanu la vreo cativa kilometri se auzea un huruit puternic, dar cum stiam ca am rotile intacte m-am gandit doar la un rulment si am zis ca-l schimb in Constanta. Minune, dupa 10 minute mi-a sarit roata stanga spate si aveam vreo 80 la ora. Am reusit de am oprit masina dupa care fetele care erau cu mine au cautat roata pe camp circa 5 minute.
Din prostie, nu aveam nimic la mine de rezerva, nici cric, nici cheie nici roata nimic ( doar triunghi, trusa sanitara si stingator) si chiar de-as fi avut imi trebiau alte prezoane caci alea s-au pierdut pe drum. Intr-un final a venit cineva de la Galati de mi-a adus tot ce trebuie, am pus roata si am plecat, spre uimirea mea, desi masina se haraise de asfalt fara roata vreo 300 de metri.
Important este ca le voi face o vizita celor de la vulcanizare, asa prieteneste.. chiar daca am fost prost si nu am vrut bonul fiscal ( invatatura de minte ). Va recomand sa nu mergeti acolo niciodata.
IMG_1972.JPG 251,69K
96 Numărul de descărcări
IMG_1968.JPG 292,59K
94 Numărul de descărcări

Sus