Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

În Galaţi s-a montat primul interfon!

• Vă rugăm să vă conectaţi pentru a răspunde
7 răspunsuri la acest subiect

#1 dcp100168

dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 37.041 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 16:54

"Mi-a pus baiatu' interfon!"
Angela Constandache, mama pompierului din Galati devenit milionar dupa ce a castigat, in iunie 2009, la Loto, poate dormi linistita. Fiul ei i-a montat la intrarea in bloc un interfon, ca sa nu mai apara te miri cine la usa ei.
Blocul batranei este singurul dotat cu interfon din Galati
Blocul din cartierul Micro 38 e singurul din zona care are interfon, pe o raza de o jumatate de kilometru. Iulian Constandache, fiul grijuliu si bogat al batranei, s-a ocupat de problema, pentru ca el nu mai sta in Galati, ci la 2 Mai. El a platit firma care instaleaza astfel de dispozitive pentru ca mama sa de 84 de ani sa nu mai fie deranjata. (...)
http://www.cancan.ro...fon-121099.html
Ziarul ăsta vinde zeci de mii de exemplare pe zi! De ce oare?
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

#2 mambo

mambo

menbru di menbru

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.124 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 17:04

pt "felicitarile" de rigoare puteti folosi telefonul 0741226226 sau pont@cancan.ro. eu m-am ocupat deja de raftulde jos al frigiderului lor.
vrei parola?  ǝuıq ızǝʌ ıɐɯ nu ɐɔ pǝɹɔ

#3 catzavenku

catzavenku

În trecere prin Galaţi

• Membri
  • Pip
  • 13 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 17:21

Vizualizați mesajulmambo, pe 30 august 2010 - 17:04, a spus:

pt "felicitarile" de rigoare puteti folosi telefonul 0741226226 sau pont@cancan.ro. eu m-am ocupat deja de raftulde jos al frigiderului lor.

Jurnalişti, tată, d'apoi nu glumă!

O fi ştiind autorul ce-i acela interfon?!

Poate o fi cu sistem video!

#4 gabi

gabi

Gălăţean

• Membri
  • PipPip
  • 170 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 17:38

"Blocul batranei este singurul dotat cu interfon din Galati" nu se precizează blocul, că tare m-aş muta şi io acolo. da' oare o fi dat cartele la toţi vecinii sau ceilalţi intră pe ce-a de-a două uşă  :-?? ?

#5 AdiTZA

AdiTZA

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 642 Mesaje:

Adăugat 30 august 2010 - 19:33

:)) buey ce mai scot astia de la Cancan =)) In curand: "Prima caruta cu senzori de parcare a aparut in Judetul Galati comuna Baleni, dupa ce proprietarul carutei a distrus gardul curtii cand a vrut sa bage caruta in curte" "Cititi in pagina a 3-a cum se monteaza senzorii si cat l-au costat pe taran"
Life is too short to be a fuckin' idiot...Do something!!!
Some people are alive simply because it is illegal to shoot them!

#6 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 02 septembrie 2010 - 19:55

Cum adica primu interfon? Eu stiam ca Galatiul mai are blocuri cu interfon. Doar galatenii nu traiesc in evul mediu.

#7 silviudeep

silviudeep

Gălăţean de onoare

• Membri
  • PipPipPipPip
  • 645 Mesaje:

Adăugat 17 septembrie 2010 - 18:31

:) Blocul in cauza are un interfon Video.
@George, astia de la can can sunt un ziar "serios". Galatiul are interfoane destule: audio analogice, digitale, video interfoane . :) te asigur. Contribui si eu la inmultirea lor :)

Acest mesaj a fost editat de silviudeep pe: 17 septembrie 2010 - 18:32.

THIRST SYSTEMS GALATI - Partener ELECTRA
Interfoane Blocuri, Vile de la 80 LEI/ap

#8 George

George

SuperGălăţean

• Membri
  • PipPipPipPipPip
  • 1.919 Mesaje:

Adăugat 17 septembrie 2010 - 19:57

Eu nici nu citesc Can Can. Iar Click si Libertatea le citesc doar pe margini (articolele mici) cele mari sigur sunt neadevarate) si nu ma intereseaza ce a facut x vedeta. Si Libertatea la fel am observat ca din ce ziar frumos era pe vremuri acum a devenit ziar de scandal.

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare