Salt la conținut

Bun venit pe Forum Gălățeni.net

Pentru a putea publica subiecte și mesaje sau pentru a răspunde la cele deja existente este nevoie să vă logați. Dacă nu aveți un cont click pentru Înregistrare.
Vă puteți autentifica pe forum cu un cont de Facebook, indiferent că sunteți membru sau nu. Autentificați-vă aici: 
Înainte de a începe colaborarea cu Forumul Gălățeni.net vă rugăm să studiați Regulile comunității.

Avocaţi cu plata în rate

• Nu puteți răspunde la acest subiect
Nici un răspuns la acest subiect

#1 dcp100168

Administrator

• Administrativ
  • 34.487 Mesaje:

Adăugat 03 septembrie 2010 - 08:36

Avocaţi cu plata în rate
Apărătorii din Baroul Galaţi nu le mai pretind clienţilor să plătească onorariile la începutul procesului, ci periodic, în funcţie de posibilităţi. Criza economică i-a determinat pe avocaţii din Galaţi să-şi regândească sistemul de onorarii, dat fiind că majoritatea au înregistrat în acest an scăderi semnificative ale sumelor încasate. „Procentul de încasare a onorariilor a scăzut în medie cu 40%", spune decanul Baroului Galaţi, avocatul Mircea Breahnă.
Faptul că unii dintre avocaţi au trecut la tarife mai mici pentru a atrage clienţi i-a nemulţumit însă pe colegii de breaslă. „Onorariile au scăzut din cauza perioadei nu tocmai faste din punct de vedere economic, dar pe de altă parte nu sunt de acord cu colegii care reduc foarte mult onorariile în raport cu complexitatea cauzelor. Această modalitate de lucru cu clienţii reprezintă practic concurenţă neloială", afirmă decanul.
Există însă şi avocaţi care au găsit soluţii practice pentru a depăşi momentul. „Eu pot spune că am inventat plata onorariului în rate. Lucrurile merg bine. Clienţii sunt mulţumiţi. Am renunţat la plata integrală a onorariilor la începutul procesului pentru că oamenii nu mai au posibilitatea financiară să plătească. Ei pot achita onorariul pe parcursul procesului şi le convine asta", ne-a declarat avocatul Romică Artene.
http://www.adevarul...._328767242.html
Nu mai sta deoparte! Ajuta-ti orasul! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum! Anunta-ti prietenii de existenta acestei comunitati! Implica-te! Numai impreuna putem schimba ceva!

1 utilizator(i) citesc acest subiect

0 utilizator(i), 1 vizitator(i), 0 utilizator(i) anonim(i)

PageRank
ziare