Jump to content

Guidelines

1) Bine ați venit!
a) Acest forum se adresează tuturor celor ce se simt legați de orașul nostru GALAȚI, pentru facilitarea discuțiilor și schimbului de informații. Înregistrarea nu este obligatorie pentru a citi mesajele, dar este necesară pentru a putea scrie mesaje, a deschide subiecte noi de discuție și pentru a descărca fișierele atașate mesajelor. Accesul la forum şi înregistrarea sunt gratuite.
b) Toți membrii sunt egali între ei şi se supun acestui regulament.
c) Administratorii acestui forum nu pot fi trași la răspundere pentru adolescenții care vizualizează conținutul forumului fără acordul părinților.

2) Mesaje

a) Numărul de mesaje scrise În forum nu are nicio importanță și este afișat cu titlu informativ. Nu se face nicio diferențiere Între utilizatori în funcție de acest lucru.
b) Folosiți un limbaj decent, fără atacuri la persoană, jigniri, amenințări și expresii vulgare, chiar și atunci când folosiți mesageria privată.
c) Nu se încurajează sub nicio forma goana după post-uri. Nu se încurajează mesajele și intervențiile fără un conținut real și util forumului. Scrieți un mesaj doar dacă aveți ceva de spus în legătura cu subiectul. Nu se admite devierea subiectului prin mesaje În afară de subiect (off topic). Nu se oferă absolut niciun premiu celui care depășește recordul de posturi pe zi.
d) Nu este permisa sub nicio forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) a scrierii cu sh, tz și nici a scrierii prescurtate ( tn, pt, bn, etc ) etc. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fără folosirea diacriticelor.
e) Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administrația acestui forum nu își asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră și nici nu este responsabilă de veridicitatea lor.
f) Forumul nu trebuie confundat cu un chat. Pentru discuția personală între doi membri există mesageria privată.
g) Nu se acceptă postarea de link-uri către alte site-uri cu scopul de a face reclamă. Totuşi se acceptă link-uri atunci când firul discuției o cere.
h) Este interzisă postarea de fișiere sau link-uri care trimit către fișiere ce încalcă legea dreptului de autor (NO WAREZ, NO CRACKS).
i) Mesajele utilizatorilor pot fi șterse în măsura în care nu impietează asupra firului discuției.
j) Nu citați ( quote ) în întregime mesajul de deasupra. Citați ( quote ) doar paragraful pe care vreți să îl comentați, discutați, etc.
k) Nu sunt acceptate mesajele care sunt alcătuite în totalitate numai din zâmbete , sau conțin un singur zâmbet.
l) Nu sunt permise mesaje ce au în conținut tentative de jocuri piramidale.

3) Conturi și setări

a) Nu se acceptă accesarea acestui site folosind proxy-uri anonime.
b) Nu se acceptă clonele . Nu se consideră o clonă un nou cont făcut de un membru al cărui vechi cont a fost șters. Dacă un membru este restricționat și creează un cont pe care îl folosește pentru a ocoli respectiva sancțiune, ambele conturi vor fi banate.
c) Nu este permisă includerea în semnătură, nick sau avatar a niciunui nume sau link către un alt site decât acest forum.
d) Avatarele, semnăturile și nick-urile trebuie sa nu aibă tentă antisemită, rasistă sau obscenă, să nu reprezinte denumiri de firme și să nu conțină reclame la produse sau servicii.
e) Conturile noi înființate care în primele 30 zile nu sunt activate vor fi șterse.

4) Confidențialitatea

a) Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor în rezolvarea unor încălcări ale prezentului regulament.
b) Orice informație introdusă de dumneavoastră sub forma de mesaj sau fișier este stocată în baza de date a forumului.
c) Orice acțiune de moderare a persoanelor autorizate (administrator sau moderatori) este stocată în baza de date.
d) Informațiile personale nu vor fi dezvăluite către terți fără consimțământul dumneavoastră decât în cazurile prevăzute de lege. Administratorul şi moderatorii nu pot fi făcuți responsabili de atacurile de furt sau vandalism care pot să ducă la compromiterea datelor.

5) Administratorul

a) Administratorul este persoana care deține drepturile de proprietate asupra acestui forum şi se ocupă atât cu partea sa tehnica cât și cu partea administrativă.
b) Administratorul are dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum și nu răspunde în fața celorlalți membri pentru acțiunile lui.

6) Moderatorul

a) Moderatorii sunt persoane numite de către administrator, care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalți utilizatori ai forumului.
b) Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament și au grijă ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectând prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldându-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Funcția de moderator nu implică privilegii, ci responsabilități. Funcția de moderator implică posibilitatea de a edita, muta, șterge sau bloca mesajele celorlalți utilizatori.
e) Pot exista moderatori cu atribuții restrânse la câteva secțiuni ale forumului sau moderatori cu atribuții peste tot forumul.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de către administrator. Retragerea dreptului de moderare se poate face fără un motiv anume, însă această acțiune va fi comunicată public.
g) Moderatorii trebuie sa dea explicații pentru acțiunile lor atunci când un utilizator cere acest lucru.

7) Măsuri coercitive

a) Scrierea de tip „mirc” se sancționează cu avertisment.
b) Abaterea repetată de la subiect, insultarea membrilor forumului, exprimarea obscenă şi reclama mascată se sancționează cu avertisment și cu ștergerea mesajului implicat.
c) La al treilea avertisment se aplică și măsura blocării contului pe 10 zile, dacă administratorul nu dispune altfel.
d) Exprimarea care atentează la buna cuviința și aduce atingeri demnității umane se sancționează cu blocarea contului.
e) Încălcarea regulilor privind Avatarele și Semnăturile se sancționează cu avertisment.
f) Încălcarea regulilor 2i 2j 2l se sancționează cu blocarea definitivă a contului.
g) Clonele și inițiatorii clonelor vor fi blocați definitiv.

9) Dispoziții finale

a) Prezentul regulament nu poate acoperi toate situațiile care pot apărea pe forum. In acest caz, măsurile care se vor lua vor viza întotdeauna bunul simț și buna funcționare a forumului
b) Forumul Cafenea va avea un regim mai lejer de moderare în sensul că se permite abaterea de la subiect.
c) Regulamentul poate fi schimbat oricând, modificările urmând a fi anunțate printr-un mesaj pe aria Propuneri de Îmbunătățire a forumului
d) În momentul înregistrării se consideră că ați citit acest regulament și sunteți de acord cu cele scrise aici. Dacă sunteți deja înregistrat Îîn momentul afișării regulamentului, acțiunea de a posta în continuare înseamnă o acceptare tacită a conținutului sau, indiferent ca l-ați citit sau nu.

10) Explicațiile termenilor folosiți:

- cont / user / utilizator: un set de informații personale (incluzând un nume și o parolă) ce permit accesul şi identificarea utilizatorilor acestui forum;
- topic sau subiect: un grup de mesaje cu o temă comună;
- avatar: o imagine de dimensiune mică, asociată unui utilizator și afișată lângă fiecare mesaj scris de acesta;
- clonă: cont suplimentar făcut de un membru deja înregistrat
- ban: interdicție de accesare a forumului pentru un anumit cont, o adresă sau o gamă de adrese IP, pe o durată de timp precizată sau pe termen nelimitat.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.