Jump to content

"Xia Pet" - prima pensiune de animale la Galaţi


dcp100168

Recommended Posts

"Xia Pet" - prima pensiune de animale la Galaţi
În sfârşit, există şi în Galaţi o pensiune pentru animale de companie. Pensiunea „Xia Pet”, situată la intrarea în Pădurea Gârboavele, la mai puţin de o sută de metri de Grădina Zoologică, le oferă prietenilor cu blană, pene sau pielea rece îngrijire la standarde europene şi mai ales afecţiune.
„Xia Pet” este creată de Alina şi Emil, doi tineri care iubesc animalele şi care au înţeles necesitatea unei asemenea pensiuni graţie favoritei lor, Xia, o căţeluşă rottweiler de un an şi jumătate.
La acordarea autorizaţiei de funcţionare, Direcţia Sanitar-Veterinară i-a felicitat pe stăpânii Xiei pentru pensiune. Spaţiul generos, de o curăţenie impecabilă, este creat special pentru confortul şi siguranţa animăluţelor: teren de joacă în aer liber, loc de somn, spaţiu pentru mâncare şi apă, loc de odihnă pe terasă, un spaţiu pentru tratament şi chiar unul de carantină. „Dormitoarele” animăluţelor sunt realizate din materiale profesionale, speciale pentru câini şi pisici. Sistemul de ventilaţie respectă standardele UE.
„Xia Pet” dispune de 19 spaţii pentru căţei şi 18 pentru pisici, papagali, porcuşori de Guineea, hamsteri sau alte animăluţe. Prietenii dumneavoastră sunt supravegheaţi în permanenţă de personal profesionist: doi tehnicieni veterinari, un voluntar calificat şi un medic veterinar care le este nonstop la dispoziţie.
La intrarea în pensiune este obligatoriu un consult medical. Fireşte că animăluţul trebuie să fie vaccinat şi deparazitat intern şi extern la zi.
Tarifele Pensiunii „Xia Pet” sunt decente şi diferă în funcţie de talia animalului şi de perioada de şedere. Pentru detalii sau o programare puteţi suna la 0733.180.311 sau 0744.700.242 sau 0755.096.122.
 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.