Jump to content

La "Cuza", profesorii şi-au ales directorul


dcp100168

Recommended Posts

La „Cuza”, profesorii şi-au ales directorul

Pentru că mandatul directorului Gabriel Enache a expirat, ISJ a fost nevoit să emită un nou mandat pentru această funcţie, începând cu acest an şcolar. În mod surprinzător, în loc să trimită o decizie deja completată cu un nume, inspectorul general Doruleţ Resmeriţă a decis ca noul director să fie ales prin vot de către cadrele didactice ale şcolii. „Am recurs la această soluţie pentru că orice om aş fi numit eu acolo s-ar fi interpretat că este decizie politică. Nu-mi pot permite aşa ceva la «Cuza», liceu care are un colectiv prea matur. Aşa că le-am cerut cadrelor didactice să-şi aleagă directorul, iar eu voi semna decizia”, ne-a declarat Resmeriţă.

Profesorii de la „Cuza” l-au reales în funcţie tot pe Gabriel Enache, cel care datorită culorii sale politice nu ar fi avut şanse să mai capete o prelungire de mandat, dacă numirea s-ar fi făcut direct de la ISJ. Nu ştim care au fost adevăratele cauze care au condus la alegerea directorului de către profesori, mai ales că inspectorul general nu a procedat la fel de democratic şi la numirea directorului de la Pedagogic, liceu care se bucură de un colectiv la fel de matur. Aici a fost numită prin decizie fosta inspectoare de istorie Daniela Popa (care nu este membră PD-L, aşa cum am crezut noi).

http://www.viata-libera.ro/articol-La_%E2%80%9ECuza%E2%80%9D_profesorii_si-au_ales_directorul_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.