Jump to content

Meciuri de "box"

bosorogu'

Recommended Posts

....mda, eu ti-am trimis doar 2 mesje private...daca e de la mine cel despre care vorbesti,pot sa-l vad si eu? Eu n-am sters nici un mesaj pe care l-am trimis sau l-am primit...btw :-* !

Imi pierzi timpul . Da, poți sa il vezi. In contul tău . End of .

Oameni buni, voi sunteţi nebuni, sau vă faceţi?!? Care-i prea bătrân, care-i prea tânăr, care-i prea sincer, care-i prea filozof etc. ... nici nenea Iancu n-ar fi putut inventa nişte personaje mai reuşite! Domnule Andrei, încă nu trageţi cortina, vă rog!

Iar ai gresit

Cand am mai gresit????....Cum se face ca la tine toata lumea greseste, numai tu esti perfecta (hm!), inteligenta (hm!) si frumoasa (hm!)?????....Nu trebuie sa repeti ca NU e o intalnire a forumului, ca am inteles...Iti vine sa crezi ca am inteles????...Si, apropo de frumusete, vezi ca s-a dat drumul la vot pentru miss.... ;) ...

Edited by alina25

Cand am mai gresit????...

Daca citai toata propoziția mea, erai scutita de întrebarea penibila .

Reciteste : " Iar ai greșit, nu am nicio datorie de a face vreo statistica."

Cum se face ca ești atât de frustrata la vârsta ta ? :-?

Multumesc frumos pentru complimente , cum ți-au incaput toate într-o fraza ? :))

Greșești de fiecare data cand in tandem cu alte doamne pe aici , iti asumi ca stii lucruri care nu fac obiectul interesului personal.

Edited by Rami

Greșești de fiecare data cand in tandem cu alte doamne pe aici

De unde stii ca nu cu "alti domni pe aici?"....Si nu-mi vorbi tu mie de frustrari, nu tu, te rog, nu tu!!!!...Ma faci sa rad!!!....Doamne, cum le stii tu pe toate!!!!!!!!!!!!...Ptiu, sa nu te deochi!!!!!...Spunea Nicolae Iorga: "ataci o parere a unui prost si te trezesti cu prostul intreg in discutie"....Din pacate, iata ca asa este!!!!!...

Edited by alina25

De unde stii ca nu cu "alti domni pe aici?"....Si nu-mi vorbi tu mie de frustari, nu tu, te rog, nu tu!!!!...Ma faci sa rad!!!....Doamne, cum le stii tu pe toate!!!!!!!!!!!!...Ptiu, sa nu te deochi!!!!!...Spunea Nicolae Iorga: "ataci o parere a unui prost si te trezesti cu prostul intreg in discutie"....Din pacate, iata ca asa este!!!!!...

Multiplele semne de punctuatie folosite spun multe.

Succes.

Daca citai toata propoziția mea, erai scutita de întrebarea penibila .

Reciteste : " Iar ai greșit, nu am nicio datorie de a face vreo statistica."

Cum se face ca ești atât de frustrata la vârsta ta ? :-?

Multumesc frumos pentru complimente , cum ți-au incaput toate într-o fraza ? :))

Greșești de fiecare data cand in tandem cu alte doamne pe aici , iti asumi ca stii lucruri care nu fac obiectul interesului personal.

Nu te mai stresa fata ! Ai sa faci mai multe riduri si trebuie sa fii frumoasa, pe prima pagina in suplimentul Viata libera, cat de curand!

Imaginea noastră , ca nație , este dictata de acțiunile fiecăruia in parte. Din cauza tiganilor ce fura prin Europa ne cataloghează ca atare. Din cauza instabilității politice si economice , ne tratează ca atare . Din cauze ce țin de fiecare in parte, ca om.

Oamenii care gândesc ne judeca ca individ , nu ca națiune .

Rami dar tu de ce"te dai" tiganca ?!?!....chiar nu esti, mai fetito !!! @-)

Aoleu !!! Mai oameni buni banati-ma sau spuneti-mi cum sa-mi inchid contul ca altfel nu pot sa ma abtin....

Edited by da44na

Ai asistat la nasterea mea ? Imi cunosti originea ?

Daca nu , Dana sau cum ar fi numele tau , mai termina dracului cu afirmatiile despre mine . Esti penibila in ultimul grad facand afirmatii despre lucuri pe care in afara de faptul ca nu le cunosti, te depasesc si nu sunt problema ta directa si personala. Cred ca e cazul sa incetezi sa cazi in penibil bagandu-ti nasul in viata altora, viata despre care nici nu ai dreptul de a te exprima.

Eu nu sunt "mai fetito" pentru tine . Clar ?

Ai asistat la nasterea mea ? Imi cunosti originea ?

Daca nu , Dana sau cum ar fi numele tau , mai termina dracului cu afirmatiile despre mine . Esti penibila in ultimul grad facand afirmatii despre lucuri pe care in afara de faptul ca nu le cunosti, te depasesc si nu sunt problema ta directa si personala. Cred ca e cazul sa incetezi sa cazi in penibil bagandu-ti nasul in viata altora, viata despre care nici nu ai dreptul de a te exprima.

Eu nu sunt "mai fetito" pentru tine . Clar ?

Viata ta NU MA PRIVESTE, nu stiu de unde ai mai scos si asta si nici nu inteleg cum mi-am bagat nasul?!? Nu cred ca mi-ar placea, "sa ma incarc" cu neimplinirile tale! Te stiu de cand ai venit in cartier,ii stiu pe parintii tai, nu-mi par tigani,despre asta vorbim. Poate ti-ar placea sa fii tiganca, Dumnezeu stie de ce, asta e cu totul altceva! Acum insa, ai fost maxima! .....ai spus si cuvantul cu d.. @-)! Chiar ma gandeam, daca tot "ii tragi cu cel penibil" pentru toata lumea care te enerveaza,se presupune ca stii ce inseamna...pai atunci ?!?! Sau nu te uiti in oglinda decat la infatisare, sau cand iti pui lentilele colorate ?!? A si.... esti "fetito" crede-ma! Altfel de ce ti-ar placea sa fabulezi asa ?!?

• 2 weeks later...

acest forum sa devina cat mai calitativ. De aceea ma deranjeaza calitatea si nu parerea din cadrul subiectului postarii.

VA INVIT "RESPECTUOS", CU TOATA "STIMA" SI "CONSIDERATIA", IN CALITATE DE MEMBRU POSTATOR DE VRUTE SI NEVRUTE SI DIN CAND IN CAND PREZENT LA INTALNIRI ;) , SA VA FACETI CONT PE FORUMUL ACADEMIEI ROMANE, SI SA MA LASATI DREAQ SA POSTEZ CE VREAU EU, PE INTELESUL TUTUROR!!! CRED CA NU VA DATI SEAMA CE FACETI ATUNCI CAND VA LASATI DEGETELE SA CADA PE TASTATURA. COORDONAREA DINTRE "CREIER" SI DEGETE E LIPSA. EU STIU, POATE DUMNEAVOASTRA GANDITI CEVA....DAR DEGETELE REFUZA SA CADA PE TASTELE CARE TREBUIE!!! SI MAI AVETI SI "PRETENTIA" SA SCHIMBATI RADICAL STILUL ALTORA (CARE SUNT PE ACEST FORUM CU MULT TIMP INAINTEA DUMNEAVOASTRA) DE A SE EXPRIMA. CAM MULT...CAM MULT PENTRU MINE, AM AJUNS LA CAPATUL RABDARII. ORI VA VEDETI LINISTIT DE PENSIE, ORI INVATATI SA NU NE MAI JIGNITI SI DUPA ACEEA, INVATATI SA VA FACETI INTELES DE TOTI CITITORII SI MEMBRII ACESTUI FORUM", ASA "ANALFABETI" CUM NE CONSIDERATI.

AUZI LA EL :

acest forum sa devina cat mai calitativ. De aceea ma deranjeaza calitatea si nu parerea din cadrul subiectului postarii.

Edited by AdiTZA

VA INVIT "RESPECTUOS", CU TOATA "STIMA" SI "CONSIDERATIA", IN CALITATE DE MEMBRU POSTATOR DE VRUTE SI NEVRUTE SI DIN CAND IN CAND PREZENT LA INTALNIRI ;) , SA VA FACETI CONT PE FORUMUL ACADEMIEI ROMANE, SI SA MA LASATI DREAQ SA POSTEZ CE VREAU EU, PE INTELESUL TUTUROR!!! CRED CA NU VA DATI SEAMA CE FACETI ATUNCI CAND VA LASATI DEGETELE SA CADA PE TASTATURA. COORDONAREA DINTRE "CREIER" SI DEGETE E LIPSA. EU STIU, POATE DUMNEAVOASTRA GANDITI CEVA....DAR DEGETELE REFUZA SA CADA PE TASTELE CARE TREBUIE!!! SI MAI AVETI SI "PRETENTIA" SA SCHIMBATI RADICAL STILUL ALTORA (CARE SUNT PE ACEST FORUM CU MULT TIMP INAINTEA DUMNEAVOASTRA) DE A SE EXPRIMA. CAM MULT...CAM MULT PENTRU MINE, AM AJUNS LA CAPATUL RABDARII. ORI VA VEDETI LINISTIT DE PENSIE, ORI INVATATI SA NU NE MAI JIGNITI SI DUPA ACEEA, INVATATI SA VA FACETI INTELES DE TOTI CITITORII SI MEMBRII ACESTUI FORUM", ASA "ANALFABETI" CUM NE CONSIDERATI.

AUZI LA EL :

=))=))=))=)) Hai k mi-ai placut sa innebunesc =))=))

Doamne ce ti-e si cu gramatica asta...dar vezi tu,suntem numai vreo 2 sau 3 care suntem mereu corectati...de ex lui George nu-i face nimeni obs cand greseste si are vreo cateva agramaticalitati la activ

=))=))=))=)) Hai k mi-ai placut sa innebunesc =))=))

Doamne ce ti-e si cu gramatica asta...dar vezi tu,suntem numai vreo 2 sau 3 care suntem mereu corectati...de ex lui George nu-i face nimeni obs cand greseste si are vreo cateva agramaticalitati la activ

Multumesc. Doar ca nu a-ti citit tot ce postez. Si nu va deranjeaza ceea ce ma derajeaza. Este normal. A fost si este punctul meu de vedere. Daca nu vin la intalniri este ca sunt doar angajat si nu dispun de timpul meu. Iar de ?dragobete/aia americana? a-si fi ridicol. Oricum ar fi, cand am invatat folosirea tastaturii, dvs. nu erati nascuti. Ca nu ma ?prind? la incitare, este vina mea. Ca degetele merg acolo unde trebuie, asa s-au invatat. Este doar o chestie de logica. Acuma inteleg reactiile dunmeavoastra si ale cunostintelor. Doare. Sa ne de-a DUMNEZEU sanatate. Apropo's! (in greaca). Nu am reactionat doar la 2-3. Atentie la folosirea specificatiilor din stanga tastaturii. Probabil nu aveti nici azerty nici qwerty. Si, oricum, nu ma gandeam la accesul la academie. Doar ca ar trebui sa fim simpli romani care stiu limba romana. Sau, mai ales, se straduie.

Edited by bosorogu'

Multumesc. Doar ca nu a-ti citit tot ce postez. Si nu va deranjeaza ceea ce ma derajeaza. Este normal. A fost si este punctul meu de vedere. Daca nu vin la intalniri este ca sunt doar angajat si nu dispun de timpul meu. Iar de ?dragobete/aia americana? a-si fi ridicol. Oricum ar fi, cand am invatat folosirea tastaturii, dvs. nu erati nascuti. Ca nu ma ?prind? la incitare, este vina mea. Ca degetele merg acolo unde trebuie, asa s-au invatat. Este doar o chestie de logica. Acuma inteleg reactiile dunmeavoastra si ale cunostintelor. Doare. Asa ca o sa mai merg doar la lecturare. Sa ne de-a DUMNEZEU sanatate. Apropo's! (in greaca). Nu am reactionat doar la 2-3. Atentie la folosirea specificatiilor din stanga tastaturii. Probabil o aveti nici azerty nici qverty.

Aoleu cum este asasinata limba romana!!!!!! Aoleu cum omora-ti :))=)) gramatica!!!! Tocmai dumneavoastra care ne invata-ti :))=)) limba romana si gramatica ei!!!

Off, n-am ce face decat sa reactionez la provocari din acestea, legate de modul cum scriu si cum postez. Eu si restul forumistilor.

Apropo's...ala din greaca, cu toate ca definitia de pe DEX online este: APROPÓ (1) adv., (2) apropouri, s. n. 1. Adv. Fiindcă a venit vorba (de asta); bine că mi-am adus aminte. 2. S. n. Aluzie (adesea răutăcioasă) la adresa cuiva; propunere făcută cuiva pe ocolite. [Var.: apropóu s. n.] – Din fr. à-propos. "...tastatura este QWERTY, nu qverty si nici azerty. La modul RO, tastatura, devine din QWERTY...QWERTZ...Apropo's de folosirea tastaturii cand nici nu eram nascut :P

de ex lui George nu-i face nimeni obs cand greseste si are vreo cateva agramaticalitati la activ

George are o mica... problema... trebuie inteles... Oare ce problema are bosorogu' cu limba romana atat timp cat o asasineaza in mod constant???

A-propos...acest forum a fost creat tocmai pentru ca membrii lui sa-si poata spune PAREREA despre un subiect/topic. Mai putin conteaza CALITATEA postarii atat timp cat cel care posteaza se face inteles ;)

Edited by AdiTZA

Multumesc. Doar ca nu a-ti citit tot ce postez. Si nu va deranjeaza ceea ce ma derajeaza. Este normal. A fost si este punctul meu de vedere. Daca nu vin la intalniri este ca sunt doar angajat si nu dispun de timpul meu.

In primul rand vreau sa clarific un lucru,eu sunt impartiala in acest conflict,doar mi-a placut reactia lui Aditza ,asta nu inseamna ca ii si dau dreptate ptr ca sincera sa fiu nu am analizat bine acest caz de disputa.In general, in ceea ce nu ma priveste incerc sa nu ma implic.Din partea mea puteti sa scrieti cum doriti,important este sa va faceti inteles ptr mai toate categoriile de cerebele...adica sa inteleaga tot prostu`...ca e un forum aici pan` la urma urmei nu vreun Conservator.

Si apropo de intalniri.Este cineva pe aici care foloseste des expresia "parerea celor din afara" s.a.As vrea sa lamuresc un lucru.Acesta este un site de socializare?Trebuie musai sa participi la aceste intalniri ca sa fii pe aceeasi unda cu restul ca nu inteleg?Eu una nu vreau sa imi fac prieteni sau sa relationez aici.Vreau strict sa ma informez mai mult sau sa fac schimb de opinii.Nu ptr asta e facut un forum?