Jump to content

Meciuri de "box"

bosorogu'

Recommended Posts

Userul bosorogu, cam ii place sa faca misto-uri, sa bata apropo-uri :) Si de mine a facut putin, dar... Dar asta e nu ma prea deranjez asa mult, daca am replici dau si eu :) O fi el cam de seama cu tata cand a murit (dumnezeu sa-l ierte), dar asta nu prea da dreptul sa critice pe alti, fiecare cu ale lui...

Eu prefer sa nu mai citesc ce posteaza el, sa nu ma doara capul :))

Edited by cosx25

de la postul nr.10 -apartinand luserului "boorogu" ar trebui mutate la "meci de box", ca sa nu fim off-topic prea multe postari.

de fapt...orice postare, de prin forum, a acestui utilizataur ar trebui trimisa, automat, din oficiu, la "meci de box" =))

si eu am trecut prin asa ceva si nu o data ci de mai multe ori. spre exemplu acum 3 saptamani am "pupat" un VW din spate pt ca nu am observat portiunea de gheata de pe asfalt. in alte dati altii m-au pocnit din spate (dintre care si 2 femei 5.gif).

Limba de lemn din 50-89 a creat un jargon. Folosit, inteles si de parintii dvs. Poate ar trebui sa va calcati pe mandrie si sa intrebati! Lumea nu a inceput cu dvs. Limba de lemn din 2000 incoace a creat un nou jargon - cel tip SMS. Dl. Legumix are dreptate. Cu o mica precizare: sa fie trimise toate cele apartinand variantelor de mai sus! Si asa, postul va deveni mai mare ca forumul.

Limba de lemn din 50-89 a creat un jargon. Folosit, inteles si de parintii dvs. Poate ar trebui sa va calcati pe mandrie si sa intrebati! Lumea nu a inceput cu dvs. Limba de lemn din 2000 incoace a creat un nou jargon - cel tip SMS.

la a cata "priza" esti tatae?

De aceea nu puteti sa va intrebati/consultati parintii? Chiar si pe GOAGLA, prietenul dvs., pentru inceputurile propozitiilor se specifica: obligativitea folosirii literei mari. Se pare ca nu a-ti apucat sa cititi tot din cauza bucuriei de a raspunde!

Edited by bosorogu'

Chiar si pe GOAGLA, prietenul dvs., pentru inceputurile propozitiilor se specifica: obligativitea folosirii literei mari. Se pare ca nu a-ti apucat sa cititi tot din cauza bucuriei de a raspunde!

O fi GOAGLA prietenul nostru dar nu asa se scrie a-ti in contextul acesta :))=)) =)) OOOFFF

Daca tot a-t-i pomen-it de ?GOAGLA?, citi-ti va rog mai mult-e ?regul-i?. De edit-are. Si va rog. Sa le respect-ati :));));))

De exemplu: Sa-ti dai seama de ce **** *** postezi aici, difera mult de a-ti bate joc de restul forumistilor. Dumneavoastra, ati gresit mult cand ati inceput razbelul gramaticii, pentru ca nu va dati seama de ce greseli faceti dumneavoastra. Sper ca am scris corect ;)

P.S. Cred ca moshu' e lasat intentionat pe forum, sa mai inveseleasca atmosfera si sa mareasca numarul de accesari. Acum ne-am gasit o ocupatie in plus...SA IL BAGAM IN SEAMA :))

Edited by AdiTZA

O fi GOAGLA prietenul nostru dar nu asa se scrie a-ti in contextul acesta :))=)) =)) OOOFFF

Daca tot a-t-i pomen-it de ?GOAGLA?, citi-ti va rog mai mult-e ?regul-i?. De edit-are. Si va rog. Sa le respect-ati :));));))

De exemplu: Sa-ti dai seama de ce **** *** postezi aici, difera mult de a-ti bate joc de restul forumistilor. Dumneavoastra, ati gresit mult cand ati inceput razbelul gramaticii, pentru ca nu va dati seama de ce greseli faceti dumneavoastra. Sper ca am scris corect ;)

P.S. Cred ca moshu' e lasat intentionat pe forum, sa mai inveseleasca atmosfera si sa mareasca numarul de accesari. Acum ne-am gasit o ocupatie in plus...SA IL BAGAM IN SEAMA :))

Poate nici nu sti de cine te ei (sau poate sti cine e bosorogul...) si poate te vezi somer sau cine stie :)

Nu am de ce să exclud pe membrul boşorogu pentru că nu a încălcat nicio regulă majoră şi dacă a făcut-o nu a întrecut măsura. Dacă totuşi mi-a scăpat ceva se poate face o reclamaţie. Unele lucruri sunt trecute cu vederea din motive lesne de înţeles. Consider că fiecare are capul pe umeri să poată replica civilizat.

Nu am de ce să exclud pe membrul boşorogu

Nu te-a pus nimeni draga...dar e mahalagiu mare de la o vreme ;) Adica, terminara femeile si incepura barbatii :))=)) De cand i-a casunat lui ca nu vorbim din punct de vedere gramatic perfect pe forum, si ca ar trebui sa respectam CALITATEA postarii, nu CONTINUTUL...parca mi-a picat acoperisu-n cap...si daca mai beau o gura de bere, realizez ca scriu din ce in ce mai clar si dupa atata oboseala de la munca il mai citesc si pe Pruteanu II in actiune...nu ii pot evita postarile cercopitecesti sub nici o forma....omul e prezent in notificarile mele din ce in ce mai des. Si vorbeste din ce in ce mai prost...Sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai bag personaje d-astea..."fumate", in seama...

cosx25...tati...poa' sa fie si primaru' si directorul firmei unde lucrez...nu ma pasioneaza consecintele. Daca e "fumat", sa stea in banca lui si sa posteze cand o avea ceva de postat...si daca o face, sa o faca dupa regulile lui.

Apropos de ultima zapada...si meciuri de box...scuze de off-topic.

Edited by AdiTZA

sper să nu se mai dea curs unor discuţii puerile.

Si noi speram tati dar...stii bine cine da tonul. Vorba aia: "Un prost arunca o piatra in balta si zece destepti se chinuie sa o scoata". Am picat de fazan...si nu sunt singurul :d

Problema aia mare este ca eu intru pe forumul acesta sa mai aflu si eu ce mai misca prin lume, sa mai comentez la o stire, sa mai rad la un banc (am observat ca nici asta nu am voie ca, deh, am jignit-o pe Leopoldina Balanuta), nu sa ma justific in fata unui agramat care n-are ce face si ne atata in discutii despre scrierea cu majuscula la inceput de propozitie, despre educatie, despre experienta in ale condusului, de numarul impresionant de "titluri" citite din biblioteca (asta e chiar de ras :)) ). Discutii o sa fie mereu, dar mosu' se cam leaga de toti si ne cam jigneste. Adica noi "estem" prosti, ca nu consultam GOAGLA inainte de a posta (asta pentru ca ne bucuram ca raspundem rapid) si nu ne intrebam parintii despre cum era odata, cand nu aveau ORENGE si vorbeau la fix.

Edited by AdiTZA

M-am lasat si eu antrenata in astfel de discutii...parerea mea este ca ar trebui ignorati oamenii care nu au ce face si se baga in seama luandu-se de "generatia asta de tineri" .Cui nu-i convine ce sau cum scriem sa reinventeze cenaclul Flacara sa poarte discuti aprinse acolo 8-|

Edited by bonybon2

Membrul boşorogu o să fie atenţionat cu privire la treaba asta şi sper ca după această atenţionare să nu se mai dea curs unor discuţii puerile.

Multumesc Domnule Andrei. Aveti dreptate. Am invatat ca istoria se repeta fie pentru ca nu vrem, fie pentru ca nu putem sa o analizam/invatam. Problema cu piatra este ca si povestea cu rabinul. Toata lumea are dreptate dar nu stim, nici azi, cine a ridicat mai intai piatra. Ce simplu este sa intinzi curse(din pacate, dupa ce am cazut eu, nu mai place ideea), a degenerat. Si sa insinuiezi ca celelalt a inceput, stiind ca unii nu se uita inapoi (chiar si la postari). Sper sa fiu de ajutor cu acele cunostinte care sa asigure o cunoastere mai ampla a unor aspecte ale problemelor de zi cu zi cu care ne confruntam. Inclusiv sa explic ce este acela MB sau "investitie cu bani europeni" sau legislatie reala. Daca nu este cazul, anuntati-ma sa ma opresc si de acolo.

Ete ca se poate sa scriem si logic...si corect...dar la partea cu cine a aruncat primul piatra...sa nu uitam de cine a inceput discutiile pe tema regulilor gramaticale. Mi-am facut un hobby in a sterge e-mailurile (notificarile la subiectele care ma intereseaza) de genul: "bosorogu' a raspuns la Soferi idioti", fara a le citi. Pur si simplu am fost si mai sunt inca ingrozit de CORECTITUDINEA afisata de user-ul bosorogu' in postarile dumnealui. De exemplu:

De trei luni, intre 6.00 si 7.30 (cand termina rutiera impartirea sarcinilor), intre papadie si potcoava, troleibuzele+autobuzele merg pe banda 2 iar cascarabetele pe 3. Pentru ca noii soferi de pe auto-TRNSURB, ex. cascarabetisti (fosti salariati ai ex-sefilor de la politie) cunosc progranul. Doar banda 1 este mai libera, daca nu sunt cei de la salubritate sa se plimbe pe acolo. Iar in fata nespalatei sta o masina de gunoi in pozitia in care, la intersectia Domneasca cu Navelor, doar o masina mai poate trece. Iar daca trece o masina din dotarea politiei, nu se intampla nimic. Reduci viteza, te opresti in drum, intarzii la serviciu. Si ce daca?

Nu ii iau apararea nimanui de pe acest forum, dar cand vad ca un astfel de personaj care persista in greseli de exprimare si gramaticale, ne toaca neincetat la cap cu cele reguli fara de care nu putem/nu mai avem voie sa postam

acest forum sa devina cat mai calitativ. De aceea ma deranjeaza calitatea si nu parerea din cadrul subiectului postarii.

sau

Mai copii. Sunteti entuziasti ca sunteti la inceput pe forum. Ce ar fi daca v-ati aduce aminte ca propozitiile incep cu majuscula? Si de alte mici reguli gramaticale?

ca deh... pentru el conteaza mai mult cate carti ai in biblioteca (sau cate titluri poti citi cand vii de la munca - eu unul citesc maxim 10 titluri si cad in pat obosit mort. Si mai am cateva sute si termin de citit titlurile. Dupa aceea, ma hotarasc ce carte sa citesc...bineinteles, dupa titlul ei... ;) )

Daca biblioteca dvs. depaseste 6000 titluri (cate am citit eu din a mea) + Fundatii + V.A.Urechia, CU REZULTATE NOTABILE, noi astia suntem doar oameni.

si cati Km parcursi intr-o viata de om ai (si daca mai punem si cele trei amenzi de viteza...tot sofer idiot se cheama...).

dupa 30 de ani conducere sau peste 1.200.000 km fara accident si cu trei amenzi de viteza, sunt ceva mai avizat. In pozitia de a clasifica pe cineva - sofer idiot -.

Sa mor eu... "ceva mai avizat". Lucrati cumva la Politie, sunteti instructor auto de va puteti da seama din oglinda retrovizoare cine e cel mai idiot sofer?

Eu sunt de parere sa nu plangem ca niste copii (mai ales cu experienta de mai sus) si sa ne recunoastem greselile. Si sa nu mai apara comentarii d-astea...acide...la adresa celor care au uitat sa puna , dupa . si " dupa ;

Nu de alta dar...nu suntem perfecti, si nu vom fi niciodata perfecti. Poate in costum de brad cu respete din borangic ;)

Pana atunci, un raspuns se poate vizualiza inainte de a fi postat (se da click pe botonasul acela: "Vezi inainte de a posta", sau ulterior poate fi editata. Asta in caz ca sunt prea multe ???????? (?greseli? gramaticale) intr-o propozitie. Sau prea multe ------- puse aiurea (at-i si multe altele).

Problema ?mea?....repet: ma-m saturat -sa vad- zilnic ?zeci? de e-mail-uri si sa sterg mai mult de ?jumatate? din ele pentru ca a postat bosorogu' ceva -si- nu il ?inteleg?. Sau. Sa m-ai legat de ?cineva? de pe acest forum.

Dar cu acele atrageri in curse cum stam? Constat, a-ti uitat! Si de pe trotuar se vad unele comportamente de smecheri. Doar ca pe aici sunt unii care se defuleaza din lipsa de activitate, apreciind pe altii. De fapt, cred ca nu trebuia inventat MECIURI de box. Deja exista chestia cu inervarea!

Edited by bosorogu'

cine cade in cursa, isi merita soarta.

dar cand trei vorbesc de prune, iar al patrulea se baga si vorbeste de morcovi...care este cursa si cine este pe langa?!?

Nu credeti ca avem mii de nazbatii in Galati sa le comentam? Dl. Andrei ne-a rugat ceva si hai sa mergem mai departe. Eu pot sa prezint o istorie tehnica din cauza careia suntem unde suntem. Dumneavoastra?

Afara de aruncat "perle"?

iar inauntru de cules "perlele" aruncate de afara !?

Maestre....desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe m/. Subiect - lipsa. Predicat - lipsa. Tocmai spunea cineva mai sus ca esti paralel cu limba romana (si cu cea contemporana, si cu cea antica). Total paralel si echidistant. 8-}

Edited by Legumix

• 2 weeks later...

Postat Astăzi, 19:38

cosx25, pe 22 martie 2011 - 10:03, a spus:

Asa vede uni si spune ca sunt locuri de munca si oameni nu vor sa se angajeze. Stiu care e treaba cu santierul, sunt cam 5000 de cereri si angajeaza numai 200-300 si aia numai meseriasi, pensioanri, care au mai lucrat in santier naval, deci nu au sanse cei tineri mai incepatori si oricum nu se intra asa usor acolo, trebuie sa ai cu ce, adika relatii destul de bune cu un sef de pe acolo

Doar firmele din santier naval sa mai angajeze mai usor...

corect asa este ai dreptate,firmele doar sa mai angajeze....

Acum inteleg cum va place sa se posteze!

Cineva vrea "scarmanat" si nu stie cum sa si-o ia pe cocoasa...sau...sa s-io i-a pe cocoasa, vorba stimabilului si respectabilului si atotstiutorului moshu'... :))=))

Nu inteleg de unde incepe citatul si unde se termina :))=))

Acum inteleg cum va place sa se posteze!

NE LASI, NENE???

Edited by AdiTZA