Jump to content

Meciuri de "box"

bosorogu'

Recommended Posts

De aceea, va spun LA REVEDERE, de data aceasta pe termen mult mai lung....Deja mi-e scarba de situatie, mi-e scarba de acest paranoic ce va manca rahat in continuare pe post de victima. Dane, Andrei, daca va place circul...imi pare rau de voi...Ne-om mai intalni noi...la o bere, doua...lasii, vor sta in spatele ecranului si vor imprastia rahat cu cisterna invocand nush ce amendamente din Constitutia Romaniei daca vom incerca sa ne spalam...Daca va place rahatul lor...n-am nimic impotriva, eu unul nu vreau sa il mai miros. Odata, mai demult, am spus ca nu mai am de-a face cu acest forum...Dupa telefonul primit de la Andrei, m-am apucat sa comentez iar...Si peste cine dau? Peste scriitorul acesta de postari anapoda...Tataie!!!!!!!!!! Da-ma in judecata!!!!IMI PARE RAU CA TE-AM BAGAT IN SEAMA!!!! CINEVA TREBUIA SA O FACA SI DUPA REVOLUTIE ;)

Vad ca nu i-a placut sa fie un simplu user, i-a trebuit sa urce pe scara ierarhica si sa devina GALATEAN DE OROARE!!! D-aia posteaza el puncte, cifre, cate un cuvant, cate un semn al intrebarii. Un nene care vrea sa ajunga suuuuus de tot, pentru ca numai de sus se poate rahati peste noi. Si a inceput bine...mai intai cu un user, apoi cu doi, apoi cu trei...O sa vedeti cand o sa spurce tot forumul. Atunci, astept telefon de confirmare, ca am avut dreptate ;)

Mi-a placut si mesajul de ziua mea... :)) "mai multa putere de a ignora". Sorry, can't do that!!! Daca voi ignorati dejectiile de pe forum, ete ca eu nu suport sa fiu improscat cu rahat. Sa vezi ce putere de a ignora pot avea...

Va rog sa-mi stergeti toate postarile si toate subiectele, in afara de postarea asta ;).... n-am putere de admin sa fac asta, as face-o cu mana mea. Si sa stau sa editez si sa sterg 470 de postari...e ceva. Mai simplu: stergeti-mi contul. Vorba lui Legumix, n-am optiunea asta la setari...

Regret ca nu se poate altfel, dar...daunatorii trebuie eradicati...incepeti cu mine!!!

Edited by AdiTZA

aditza, da' esti patimas frateee... prea pui la inima in loc sa le pui la spate. imi aduc aminte ca asa eram si eu la inceputurile mele pe aici si mi-am dat seama ca nu face bine nimanui. mai mult de atat, chiar si acum simt nevoia sa-mi cer scuze cuiva de pe aici pt atitudinea mea ostila de la acea vreme. ba chiar mi-am si sters toate posturile in semn de protest...

chiar nu merita. hai, ca e saptamana luminata, da-o dreaq de treaba 1.gif

Măcar în această săptămână să fie liniște.. Dacă nu se poate de bună voie, am făcut eu.

Bosorogu nu mai are voie să posteze. Personal, efectiv m-am săturat de reclamații, certuri și scandal.