Jump to content

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 4-1

Recommended Posts

Posted

Jucăm sâmbătă cu Urziceniul

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit astăzi ca partida FC Oţelul Galaţi - FC Unirea Urziceni, din etapa a VIII-a a Ligii I, să se desfăşoare sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 17.00. Meciul de pe stadionul "Oţelul" va fi transmis în direct de GSP TV.

Posted

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni, sâmbătă, ora 17.00

Arbitri: Andrei Chivulete (central) - Adrian Vidan, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Bogdan Hanceariuc (rezervă).

Observator: Corneliu Fecioru.

Posted

Bilete pentru meciul cu Urziceni

Pentru meciul formatiei Otelul Galati cu Unirea Urziceni, programat, sâmbata, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, preturile biletelor sunt urmatoarele: peluze - 10 lei, tribuna a doua - 15 lei, tribuna întâi - 20 lei.

Directorul general al Otelului, Marius Stan, a anuntat ca gruparea pe care o conduce continua campania "Sperante de otel" prin care se urmareste strângerea de fonduri pentru mobilarea unui camin de batrâni din Galati. "Si la meciul cu Unirea Urziceni vom pastra aceleasi preturi la bilete ca si la precedentul meci disputat pe teren propriu. Speram sa avem parte de un public numeros, pentru ca actiunea noastra sa aiba în cât mai scurt timp o finalitate", a adaugat Stan.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/otelul-galati/67337/ibeh-a-acceptat-micsorarea-salariului-si-a-revenit-la-prima-echipa-a-clubului-otelul.htm

Posted

Dorinel Munteanu: "Jucăm cu vicecampioana României"

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, consideră că jucătorii săi nu trebuie să scape din vedere faptul că adversara din etapa a VIII-a a Ligii I, Unirea Urziceni, a ocupat la finalul sezonului trecut locul doi în clasament.

"Să nu uităm că jucăm cu vicecampioana României. Mă aştept la un meci foarte greu, dar pe mine mă interesează doar rezultatul final, care vreau să fie pozitiv pentru echipa mea. Indiferent de modul cum se va desfăşura jocul, îmi doresc cele trei puncte. Suntem obligaţi să le obţinem", a declarat Munteanu.

În lotul formaţiei gălăţene vor reveni Giurgiu, Neagu şi Sălăgeanu, absenţi în etapa trecută. Ar putea lipsi însă Paraschiv care a suferit o tăietură la genunchi la meciul de la Vaslui şi nu s-a antrenat în această săptămână.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dupa-meciul-cu-steaua-unirea-a-bagat-teama-in-adversari-nu-sunt-atat-saraci-pe-cat-par-7266655

Posted

Avancronica meciului Otelul Galati - Unirea Urziceni

Antrenorul Dorinel Munteanu consideră că jucătoriii săi nu trebuie să scape din vedere faptul că Unirea Urziceni a ocupat la finalul sezonului trecut locul doi în clasament: "Să nu uităm că jucăm cu vicecampioana României. Mă aştept la un meci foarte greu, dar pe mine mă interesează doar rezultatul final, care vreau să fie pozitiv pentru echipa mea. Indiferent de modul cum se va desfăşura jocul, îmi doresc cele trei puncte. Suntem obligaţi să le obţinem".

Directorul general Marius Stan le-a cerut jucătorilor săi să uite ce s-a întâmplat la Vaslui şi să aibă aceeaşi atitudine pe care au avut-o în primele etape din acest sezon: "Nu mi-e frică de adversar cât mi-e frică de noi. Adversarul numărul unu noi suntem. Dacă suntem mobilizaţi, cu o atitudine bună, nu mi-e frică de nimeni. Cei de la Urziceni nu sunt chiar aşa de săraci pe cât vor să pară. Au zis că au cele mai mici salarii, de 2000 euro. Ca o comparaţie, la noi jumătate din lot are acest salariu. Abia acum Urziceniul a revenit în plutonul echipelor de primă ligă, ca nivel de salarizare".

În lotul formaţiei gălăţene vor reveni Giurgiu, Neagu şi Sălăgeanu, absenţi în etapa trecută. Cel mai experimentat jucător al Oţelului, Gabriel Paraschiv, ar putea rata meciul cu Unirea Urziceni. Mijlocaşul de 32 de ani a suferit o tăietură la genunchi în partida cu FC Vaslui şi nu s-a antrenat deloc în această săptămână. "Aşteptăm să vedem dacă se poate antrena astăzi, iar dacă nu va reuşi nu voi conta pe el la acest joc", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Echipa probabilă: Grahovac - Râpă, Sârghi, Sg.Costin, Sălăgeanu - Giurgiu, Neagu - L.Antal, L.Iorga, Viglianti – Pena; Antrenor: Dorinel Munteanu; Accidentaţi: -; Incert: G.Paraschiv; Suspendaţi: -; Rezerve: Abraham, S.Ilie, Cojoc, Petean, Ochiroşii, Buş, Borbely.

5. Oţelul Galaţi 7 4 1 2 6-6 13

9. Unirea Urziceni 7 2 3 2 4-4 9

Vasile Maftei e chinuit de o gripă serioasă care l-a împiedicat în ultimele zile să se pregătească la capacitate maximă. Chiar şi aşa, fundaşul vrea să evolueze mâine, la Galaţi, cu Oţelul: "Mai e o zi până la ora jocului, poate îmi mai trece. Dacă nu, joc şi aşa. Cine naiba să intre în locul meu? Şi aşa suntem puţini în lot. Strâng din dinţi şi mă bag la joc". Fundaşul Unirii e dezamăgit că nimeni de la Rapid nu l-a mai căutat şi se gândeşte să dea curs altor oferte, chiar şi celei de la Dinamo: "Am ajuns în situaţia asta pentru că mi-am dorit şi vreau din tot sufletul să mă întorc la Rapid. Aş fi putut pleca în altă parte înainte să se termine perioada de transferuri, dar am aşteptat să mă întorc acasă. Să fie clar, nu mă autopropun! Dacă nu e nevoie de mine sau dacă nu sunt bani, nu e nici o problemă".

Portarul Daniel Tudor (36 de ani) a fost declarat liber de contract şi aşteaptă oferte.

Fraţii Karamyan au ajuns la un acord cu Unirea Urziceni, echipă pentru care vor juca pînă în iarnă, cu drept de prelungire.

În ultimele săptămâni, de la Unirea Urziceni au plecat George Galamaz, Pablo Brandan, Marius Onofraş, Marius Bilaşco, Iulian Apostol, Laurenţiu Marinescu, Ricardo, Valeriu Bordeanu, Sorin Frunză, Cătălin Grigore, Ersin Mehmedovici, Bruno Fernandes, Adrian Neaga, Sorin Paraschiv, Petre Marin si Giedrus Arlauskis.

Echipa probabilă: Cernea - Muşat, E.Nicu, Maftei, Lupu - Semedo, Pădureţu, Todoran, Toşca, Arman Karamyan – Rusescu; Antrenor: Octavian Grigore; Accidentaţi: -; Suspendaţi: -; Rezerve: Bălgrădean, Fl.Matei, Bâtfoi, Văduva, Pazon, Muzac, L. Filip, Arman Karamyan, Artavazd Karamyan.

Meci de 1

Sport 365 va recomandă: Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni este meci de 1. Gazdele vin dupa un esec usturator la Vaslui si vor dori cu siguranta sa o bata pe Unirea pentru a se reabilita in fata suporterilor. In plus, in ultimele doua intalniri disputate la Galati, au fost invinsi de fiecare data. Oaspetii vin dupa doua victorii consecutive in fata unor echipe care au jucat in UEL, Vaslui si Steaua, si spera sa faca din nou un meci bun si sa paraseasca stadionul Otelul neinvinsi. Dupa ce au pierdut o multime jucatori, n-ar fi exclus ca pana la ora meciului sa ramana si fara altii, ieri fiindu-i reziliat contractul portarului Daniel Tudor si in orice moment Maftei si Rusescu pot semna pentru Rapid. Gazdele joaca de obicei foarte bine pe teren propriu, unde nu au pierdut nici un meci in acest sezon si daca nu-si va subestima adversarul nu vor avea probleme in castigarea celor trei puncte. Tactica oaspetilor nu este greu de ghicit, 100% vor juca la fel ca in partida cu Steaua, adica ultradefensiv, sperand ca pe contraatac vor da lovitura.

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni

18.09.2010, Galaţi, Stadion: "Otelul", ora: 17:00, live GSP TV

Arbitru: Andrei Chivulete (Bucureşti)

Palmares: 8 2 2 4 8-14

Primul meci: 0-0, la Urziceni, în 11 august 2006

Scor maxim: 1-4, la Galaţi, în 18 august 2009.

Meciurile all-time din prima ligă între Unirea Urziceni şi Oţelul Galaţi:

2006-2007: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 1-0

2006-2007: Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 3-2

2007-2008: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 0-0

2007-2008: Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 3-2

2008-2009: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 3-1

2008-2009: Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 0-2

2009-2010: Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 1-4

2009-2010: Unirea Urziceni - Oţelul Galaţi 0-0

http://www.sport365.ro/Avancronica_meciului_Otelul_Galati_Unirea_Urziceni-n124162.html

Posted

Oţelul Galaţi - Unirea Urziceni 4-1

Formaţia Oţelul Galaţi a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-1 (1-1), echipa Unirea Urziceni, într-un meci din cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, deşi din minutul 37 al partidei a evoluat cu un om mai puţin pe teren după eliminarea lui Laurenţiu Iorga. Pentru Oţelul Galaţi au marcat Viglianti '5, 70, şi Giurgiu '60, '90, în timp ce pentru Unirea Urziceni a înscris, din penalti, Dinu Todoran. Din minutul 37 al meciului, Oţelul Galaţi a evoluat în inferioritate numerică după ce mijlocaşul Laurenţiu Iorga a primit direct cartonaş roşu pentru un fault asupra lui Muşat.

1-0: Viglianti a deschis scorul pentru Oţelul Galaţi printr-un şut, din interiorul careului, la colţul lung al porţii apărate de Bălgrdean.

1-1: Dinu Todoran a egalat situaţia pe tabelă transformând un penalti obţinut după un fault al lui Râpă asupra lui Rusescu.

2-1: Oţelul a preluat conducerea prin reuşita lui Giurgiu, acesta şutând plasat, din interiorul careului, în vinclul porţii ialomiţene.

3-1: Viglianti a majorat scorul printr-o lovitură de cap, de la marginea careului mic, după o respingere a lui Bălgrădean.

4-1: Giurgiu a stabilit scorul final printr-un lob de la aproximativ 40 de metri, după ce Bălgrădean, ieşit din poartă, a respins tot o pasă a mijlocaşului gălăţean.

Oţelul Galaţi: 12. Grahovaci - 3. Râpă, 18. Sg. Costin, 30. Perendija, 23. Sălăgeanu - 26. I. Neagu (5. Petean '89) , 29. Giurgiu - 7. L. Iorga, 37. Viglianti, 14. S. Ilie (8. Antal '56). 32. Borbely (10. G. Paraschiv '46). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Unirea Urziceni: 1. Bălgrădean - 8. Muşat, 24. Maftei, 16. E. Nicu, 6. Muzac - 15. Todoran - 22. Semedo (11. Arm. Karamyan '78) , 10. Pădureţu, 14. Rusescu, 20. Toşca (21. F. Matei '64) - 9. Bâtfoi (7. Văduva '59). Antrenor: Octavian Grigore

Cartonaşe galbene: Neagu '20, Viglianti '37 / Muşat '44. Cartonaş roşu: L. Iorga '37.

Arbitri: Andrei Chivulete (central) - Adrian Vidan, Sebastian Stoianov (asistenţi) - Bogdan Hanceariuc (rezervă). Observatori: Corneliu Fecioru, Nicolae Pantea.

Meciul a fost urmărit de aproximativ 5.000 de spectatori.

Posted

Dorinel Munteanu: "Ma bucura atitudinea jucatorilor din repriza a doua"

Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, a declarat, sâmbata, la sfârsitul victoriei cu Unirea Urziceni, scor 4-1, ca l-a bucurat atitudinea jucatorilor sai din repriza a doua, când au marcat trei goluri desi erau cu un om mai putin pe teren. "Daca etapa trecuta am ratat ocazia sa trecem pe primul loc, iata ca am reusit sa o facem acum chiar daca poate pentru putin timp. Ma bucur pentru victorie pentru ca a fost una foarte grea, mai ales pentru ca veneam dupa un esec usturator la Vaslui. A fost multa tensiune în jocul de azi. Ma bucura atitudinea jucatorilor mei pe care au avut-o mai ales în repriza a doua si îmi felicit jucatorii pentru efortul depus", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul considera ca echipa lui a fost defavorizata de arbitraj în partida cu Unirea Urziceni. "Cred ca echipa a fost defavorizata de arbitraj" a mai spus el.

Întrebat daca Otelul Galati, aflata pe primul loc al clasamentului însa cu un meci mai mult decât Steaua si Dinamo, a început sa deranjele echipele mari ale Ligii I, Munteanu a raspuns: "Am început de mult sa deranjam, înca din returul campionatului trecut".

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/67413/dorinel-munteanu-ma-bucura-atitudinea-jucatorilor-din-repriza-a-doua.htm?highlight=Galati

Stan: "Era sa ne inscriem si noi in filmul Prostii, prostilor, partea a II-a"

Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, la finalul victoriei cu Unirea Urziceni, scor 4-1, ca echipa lui era sa se înscrie în filmul "Prostii, prostilor, partea a II-a", aluzie la înfrângerea echipei Steaua din etapa precedenta în fata ialomitenilor. "Am dat repede gol si credeam ca totul e gata însa fotbalul ne-a pedepsit si dupa prima repriza era sa ne înscriem si noi în filmul «Prostii, prostilor, partea a II-a»", a spus Stan. El a precizat ca a avut dureri de cap si de inima dupa prima repriza a meciului Otelul Galati - Unirea Urziceni. "A fost o prima repriza în care am suferit si la propriu si la figurat. M-au durat si capul si inima. A fost însa o repriza a doua în care am marcat de trei ori si nu mai avem ce comenta. Ne bucura locul pe care suntem, în primul rând pentru ca toate punctele sunt meritate, sunt muncite. Ce e mai greu însa abia va urma", a mai spus Marius Stan.

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/liga-1/otelul-galati/67414/stan-era-sa-ne-inscriem-si-noi-in-filmul-prostii-prostilor-partea-a-ii-a.htm?highlight=Galati

Octavian Grigore: "Nu am reuşit să facem faţă presiunii"

Antrenorul formaţiei Unirea Urziceni, Octavian Grigore, a declarat la sfârşitul partidei pierdute cu Oţelul Galaţi, scor 1-4, că el de-abia a început să formeze o echipă la vicecampioana României. "Vreau să-i felicit pe cei de la Oţelul, care au dat dovadă de o forţă deosebită. Să domini în zece oameni e o dovadă de o pregătire psihologică şi o forţă de grup deosebită. Noi abia începem să ne formăm ca echipă. În prima repriză a fost echilibrat, dar în repriza a doua nu am reuşit să facem faţă presiunii primind goluri după greşeli foarte mari", a spus Grigore.

Tehnicianul Unirii a menţionat că are nevoie de întăriri la echipă pentru a face faţă în Liga I. "Avem un lot care trebuie neapărat îmbunătăţit pentru a face faţă în Liga I", a mai spus Grigore.

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/octavian-grigore-nu-am-reusit-sa-facem-fata-presiunii-abia-incepem-sa-ne-formam-ca-echipa-207496.html

Posted

Viglianti: Tatăl meu m-a urmărit pentru prima dată în România, la cel mai bun meci al meu

Atacantul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Viglianti, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu Unirea Urziceni, scor 4-1, în care a marcat două goluri, că a reuşit cel mai bun meci al lui la prima partidă urmărită din România de tatăl său, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Sunt fericit. Dedic aceste goluri întregii mele familii. Tatăl meu a venit din Argentina şi a asistat la meciul de azi", a spus Viglianti, care a precizat că soţia lui urmează să nască al doilea lor copil. Viglianti consideră că victoria a fost obţinută datorită unităţii grupului de la Oţelul. "Ne-a fost greu, însă am demonstrat că formăm un grup unit şi suntem fericiţi că am câştigat la o asemenea diferenţă şi i-am făcut bucuroşi pe suporteri", a mai spus el.

Giurgiu: Cel mai frumos gol din carieră

Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, Gabriel Giurgiu, autor şi el a două goluri în partida cu Unirea Urziceni, consideră că a doua lui reuşită a fost cea mai frumoasă din întreaga carieră. "Cel de-al doilea gol al meu cred că este cel mai frumos înscris de mine până acum. Mă bucur că am revenit cu bine după o pauză luată forţat din cauza unei accidentări. A fost foarte greu pentru că a trebuit să marcăm jucând cu un om mai puţin în faţa unei echipe care s-a apărat pe mai multe rânduri,. Important este că am reuşit să câştigăm şi putem să ne menţinem pe primele poziţii", a spus Giurgiu.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.