dcp100168 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 20 de specializări la Şcoala de ArteÎn perioada 1‑31 august, zilnic, între orele 9,00‑18,00, se fac înscrieri la Şcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos". Sunt 20 de secţiuni distincte, iar cursurile au durate între doi şi cinci ani, în funcţie de specializarea aleasă: instrumente de percuţie (tobe), dans popular, actorie (curs pregătitor în vederea admiterii la Facultatea de Teatru), artă fotografică şi iniţiere foto copii - 2 ani; canto clasic, canto muzică uşoară/populară, acordeon, chitară, chitară bas, contrabas, orgă electronică, ţambal, instrumente de suflat (trompetă, saxofon), artă decorativă şi design, pictură de şevalet şi murală, sculptură (ceramică) - 3 ani; balet, pian - 5 ani. Vârsta minimă a cursanţilor este de 6 ani. Aceştia vor beneficia de condiţiile unui proces de învăţământ european şi de profesori calificaţi.http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=25940
dcp100168 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 138 de înscrieriŞcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos„ Galaţi organizeză înscrieri pentru anul şcolar 2008-2009, transmite corespondentul AMOS News. Potrivit şefului Secţiei Şcoala de Arte, Petrică Şovăială, sunt 20 de secţiuni distincte, iar cursurile au durate între doi şi cinci ani, în funcţie de specializarea aleasă :instrumente de percuţie (tobe), dans popular, actorie (curs pregătitor în vederea admiterii la Facultatea de Teatru), artă fotografică şi iniţiere foto copii – doi ani; canto clasic, canto muzică uşoară/populară, acordeon, chitară, chitară bas, contrabas, orgă electronică, ţambal, instrumente de suflat (trompetă, saxofon), artă decorativă şi design, pictură de şevalet şi murală, sculptură (ceramică)- trei ani; balet, pian – cinci ani. Vârsta minimă a cursanţilor este de şase ani. Aceştia vor beneficia de condiţiile unui proces de învăţământ european. Până la aceasta dată s-au înscris la cursurile Şcolii de Arte 138 de tineri. Cei mai mulţi au preferat pianul -24, pictura- 20, chitara- 14, arta foto -12, canto muzica usoara - 12 şi orga - 12. Înscrierile vor continua până la finele lunii septembrie, după data de 15, o dată cu începerea noului an şcolar, fiind asteptaţi cei mai mulţi copii, care vor deveni şi cursanţi ai Scolii de Arte. Taxa de înscriere şi examinare este 60 de lei, iar taxa pe an şcolar este de 600 de lei, plătibilă în trei rate.
dcp100168 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 Şcoala de artă a CCDJ caută eleviŞcoala de Arte, secţie din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos", organism aflat în subordinea Consiliul Judeţului Galaţi, va derula pe tot parcursul lunii august înscrieri pentru un nou ciclu de instruire la Şcoala de Arte.Cei interesaţi au la dispoziţie 20 de discipline variate, de la artă foto, instrumente muzicale, canto muziăa uşoara şi populară, canto clasic şi pana la artă coregrafică.Înscrierile se fac, zilnic, de luni până vineri, în perioada 2-31 august 2010, în intervalul orar 9.00 - 18.00.Pentru anul şcolar 2010-2011, taxa de şcolarizare va fi de 600 de lei, iar taxa de înscriere şi examinare 60 lei.http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Scoala_de_arta-caut_elevi_0_303569736.html
dcp100168 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Înscrieri la Şcoala de Arte de la Centrul CulturalÎn aceste zile la Şcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural "Dunărea de Jos" au loc înscrieri pentru anul şcolar 2010-2011. Şi în acest an sunt puse la dispoziţia celor interesaţi un număr important de discipline, de la artă foto, instrumente muzicale, canto muzică uşoară şi populară, canto clasic şi până la artă coregrafică. "Înscrierile se fac până la finele lunii august. Cursanţii, care vor trece pragul instituţiei noastre, vor beneficia de un mediu adecvat şi un personal calificat care ii aşteapta pentru a patrunde în tainele adânci ale artei de toate genurile. Pentru cei care nu au luat încă o decizie în acest sens, vreau sa le reamintesc că pe toata perioada şcolarizării, beneficiază de o instruire de nivel european şi de numeroase manifestări artistice în cadrul cărora îşi vor etala talentul şi priceperea", a spus Petrică Şovăială, şeful Secţiei Şcoala de Arte.Cei interesaţi pot opta pentru următoarele cursuri: Canto clasic - 3 ani; Canto muzică uşoară - 3 ani; Canto muzică populară - 3 ani; Instrumente de percuţie(tobe) - 2 ani; Dans popular - 2 ani; Balet - 5 ani; Actorie (curs pregătitor în vederea admiterii la facultatea de teatru) - 2 ani; Artă fotografică - 2 ani; Acordeon - 3 ani; Chitară - 3 ani; Orgă electronică - 3 ani; Pian - 5 ani; Vioară - 5 ani; Ţambal - 3 ani; Artă decorativă şi design - 3 ani; Pictură (de şevalet şi murala) - 3 ani; Sculptură (ceramică) - 3 ani.Înscrierile se fac, zilnic, de luni până vineri, până pe data de 31 august 2010, în intervalul orar 09 - 18.Pentru anul scolar 2010-2011 taxele la Şcoala de Arte sunt urmatoarele: taxa de şcolarizare - 600 de lei; taxa de înscriere şi examinare - 60 lei; taxa inscripţionare CD - 60 lei. Până la această dată cele mai solicitate cursuri sunt cele de chitară, pictură şi pian.http://www.impartial.ro/index.php?func=articol&domeniu=Cultura&articol=13
dcp100168 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Cursuri pentru copii. Unde, cât, cum?* Cât costă cursurile de canto, pian, chitară, orgă electronică, balet, dans modern sau pictură? Unde se pot face asemenea cursuri? *Lecţii, teme, şcoală, lecţii, teme şi un pic de joacă, din păcate, cam la asta se reduce programul încărcat al copiilor noştri, care, adesea, ajung să muncească mai multe ore decât un adult. Chiar dacă timpul rămas după teme şi şcoală este scurt, ar fi păcat ca părinţii să nu profite de el pentru a-şi duce copiii la diferite cursuri: balet, dans, canto, pictură sau diferite sporturi. Nu e necesar ca băiatul sau fata să exceleze graţie talentului înnăscut, să facă performanţă în domeniul ales, important este să i se deschidă noi perspective. Un copil, chiar şi mai puţin talentat, care face balet va beneficia de o dezvoltare armonioasă a trupului, va avea o postură frumoasă, elegantă, pe lângă faptul că i se va dezvolta gustul pentru muzica adevărată, de calitate. Învăţând să cânte la un instrument, copilul mai mult sau mai puţin hărăzit cu talent, va beneficia de o dezvoltare complexă: capacitatea intelectuală creşte, conexiunea între văz, auz, mână şi creier se va perfecţiona şi chiar performanţele şcolare s-ar putea îmbunătăţi. Cursurile de canto i-ar putea oferi copilului şanse extraordinare. Cine ştie dacă la maturitate nu-şi va câştiga existenţa de pe urma talentului pe care părintele grijuliu şi responsabil i l-a valorificat. Despre importanţa sportului ce să mai vorbim? La câţi copii supraponderali sau aduşi de spate avem, sportul este o urgenţă! Ca să nu mai lungim vorba, vă prezentăm unde şi cât costă asemenea cursuri în Galaţi:BaletLa Şcoala de Balet a Teatrului Muzical „Nae Leonard” sunt aşteptaţi copiii cu vârsta minimă de 4-5 ani şi maximă de 14-15 ani. Maestrul Fănică Lupu şi balerina Lucia Vrabie le vor oferi nu doar cursuri de balet clasic, ci şi de dans modern. Cursurile au loc sâmbăta şi duminica, înscrierile sunt deschise pe tot parcursul anului, iar preţul este de 100 de lei pe lună.Tot baletul este unul din cele mai solicitate cursuri de la Şcoala de Arte, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”. Aici copiii pot învăţa şi dans popular şi balet. Pentru anul scolar 2010-2011, taxa de şcolarizare este de 600 de lei pe întregul an, plătibilă în două rate, iar taxa de înscriere şi examinare - 60 de lei.Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi este deschisă tuturor copiilor talentaţi cu vârsta între 4 şi 18 ani. Aici pot învăţa dans modern, dans popular, majorete graţie instructorului Andreea Ignat. Preturile sunt foarte mici şi avantajoase, în funcţie de clasele pregătitoare, programul se stabileşte de comun acord cu părinţii, iar repetiţiile se fac în sala mare de balet, complet utilată. Copiii ar putea participa la spectacole caritabile, spectacole aniversare, emisiuni tv, concursuri naţionale şi internaţionale de muzică şi dans, iar ansamblurile de dansuri „Estrada Copiilor” şi „Tinere Talente” abia îi aşteaptă pe cei mai talentaţi!MuzicăŞcoala de Arte, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, pune la dispoziţia celor interesaţi cursuri de canto clasic, canto muzică uşoară şi canto muzică populară. Cum spuneam, cursurile nu costă decât 600 de lei pe an, iar copiii beneficiază de îndrumarea unor artişti gălăţeni de succes. Dar un artist fără cursuri de actorie nu se poate numi artist! La CCDJ se poate face un curs pregătitor în vederea admiterii la facultatea de teatru. Şi la Casa de Cultură a Sindicatelor, cei mai mici sau mai mărişori pot face canto - muzică uşoară şi populară la preţuri decente.Instrumente muzicalePianul şi chitara sunt printre cele mai solicitate cursuri la Şcoala de Artă a CCDJ. Tot aici copiii pot învăţa să cânte la instrumente de percuţie (tobe), acordeon, orgă electronică, vioară, ţambal. Şi la Casa de Cultură a sindicatelor instructorul Mariana Onofrei e gata să le descifreze copiilor tainele portativului pentru pian, orgă şi acordeon.DesenDacă nu v-aţi dat copilul la Liceul de Artă, dar nu vreţi ca talentul să se piardă atunci profitaţi de cursurile oferite micilor artişti. La Şcoala de Artă a Centrului Cultural se desfăşoară cursuri de pictură (de şevalet şi murală), artă fotografică, artă decorativă şi design şi sculptură (ceramică).http://www.viata-libera.ro/articol-Am_un_copil_talentat_Ce_fac_cu_el_2.html
dcp100168 Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Şcoala de Arte îşi aşteaptă cursanţii. Chitara, pictura şi pianul sunt la mare căutareGălăţenii mai au o lună la dispoziţie pentru a se înscrie la Şcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos" Galaţi. Şi în acest an, sunt puse la dispoziţia celor interesaţi un număr important de discipline, de la artă foto, instrumente muzicale, canto muzică uşoară şi populară, canto clasic şi până la artă coregrafică.Până la această dată, cele mai solicitate cursuri sunt cele de chitară, pictură şi pian. „Înscrierile se fac până la finele lunii august. Cursanţii, care vor trece pragul instituţiei noastre, vor beneficia de un mediu adecvat şi un personal calificat care ii aşteapta pentru a patrunde în tainele adânci ale artei de toate genurile. Pentru cei care nu au luat încă o decizie în acest sens, vreau sa le reamintesc că pe toata perioada şcolarizării, beneficiază de o instruire de nivel european şi de numeroase manifestări artistice în cadrul cărora îşi vor etala talentul şi priceperea", a declarat Petrică Şovăială, şeful Secţiei Şcoala de Arte.Şcoala de Arte, din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos", pune la dispoziţia celor interesaţi, următoarele cursuri: Canto clasic - 3 ani; Canto muzică uşoară - 3 ani; Canto muzică populară - 3 ani; Instrumente de percuţie(tobe) - 2 ani; Dans popular - 2 ani; Balet - 5 ani; Actorie (curs pregătitor în vederea admiterii la facultatea de teatru) - 2 ani; Artă fotografică - 2 ani; Acordeon - 3 ani; Chitară - 3 ani; Orgă electronică - 3 ani; Pian - 5 ani; Vioară - 5 ani; Ţambal - 3 ani; Artă decorativă şi design - 3 ani; Pictură (de şevalet şi murala) - 3 ani; Sculptură (ceramică) - 3 ani.Înscrierile se fac, zilnic, de luni până vineri, până pe data de 31 august 2010, în intervalul orar 09 - 18.Pentru anul şcolar 2010-2011, taxele sunt următoarele:- taxa de şcolarizare - 600 de lei;- taxa de înscriere şi examinare - 60 lei;- taxa inscripţionare CD - 60 lei;adevarul.ro
dcp100168 Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Cursuri de balet, actorie şi dans popular la Şcoala de ArteŞcoala de Arte din cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” organizează până pe 31 august 2012 înscrieri pentru cursuri de canto clasic, canto muzică uşoară, canto muzică populară, instrumente de percuţie, dans popular, balet, actorie, artă fotografică şi acordeon. Acestora li se adaugă cursuri de chitară, orgă electronică, pian, vioară, artă decorativă, pictură (iconografie), grafică publicitară şi grafică tradiţională.În cadrul Şcolii de Arte funcţionează 16 catedre, cursurile amintite durând între 1 şi 5 ani, în funcţie de profilul ales, iar la sfârşitul acestora se susţine un examen de diplomă în faţa unei comisii formată din specialişti în domeniu. „Diploma de absolvent a Şcolii de Arte este recunoscută de Ministerul Muncii şi Ministerul Culturii şi oferă posesorului posibilitatea de a fi angajat în instituţii din domeniul artei şi culturii”, ne-a declarat Aurelia Bogatu, director adjunct în cadrul Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.monitoruldegalati.ro
Cursuri engleza copii Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 !Cursuri de limba engleza pentru copii cu varste intre 3 luni si 14 ani! Helen Doron Early English oferă cursuri de engleză vorbită pentru copii cu vârste între 3 luni și 18 ani. Metoda este rapidă, distractivă, și muzicală. Copiii adoră cursurile și învață limba engleză cu încredere și ușurință.Părinții sunt invitați la o lecție demonstrativă gratuită pentru a vedea metoda Helen Doron Early English pusă în aplicare. Vă rugăm sa ne contactați la numarul de telefon afisat, email sau prin formularul de contact dupa siteStr Frunzei nr75, etaj 1 (zona Flora)07413491010752462151galati1@helendoron.rohttp://galati1.helendoron.ro
Relu Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 fără mișto... 3 luni mi se pare o vârstă mult prea fragedă...
AdiTZA21 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Nu pot decat sa rad cand vad "cursuri de engleză vorbită pentru copii cu vârste între 3 luni și 18 ani" Buey profesoara lu' .......ta.... Unde ai vazut copil de 3 luni sa vorbeasca??????Nici daca parintii s-au nascut in Cernobal sau in Fukushima si n-au mancat decat conserve, semipreparate si mezeluri romanesti, nu iese un copil sa vorbeasca de la 3 luni.... Bullshit!!! Erau mai credibili daca era asa: "cursuri de engleză vorbită pentru copii cu vârste între 3 luni* și 18 ani", unde * = daca nu spune mother, father, shit, yes, no, in primele doua lectii, primiti banii inapoi". Schimbarea Pampers-ilor si alaptarea nu sunt incluse in pret. Si undeva mai jos, la clauze: "In caz ca dupa o luna de la inceperea cursului nu poate pronunta corect "mother", va recomandam logopedul firmei care va poate indruma nou-nascutul in tainele lui THE" Bineinteles contra-cost. Bine ca sunt pe scaun cand citesc "minuni" d-astea. Vreau sa aud pe cineva de pe forum, ca al lui copil a vorbit la varsta de 3 luni..... Stiu din proprie experienta ca al meu plangea in mai multe limbi.......Citeam mai sus: "cursuri de balet"....de la 4-5 ani. Daca s-o gasi vreun intreprinzator sa ne invete copiii balet de la 6 luni??? Vad ca la afaceri ii duce mintea pe multi. Edited September 16, 2013 by AdiTZA21
AdiTZA21 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) Si cum nu mai am sanse sa editez postarea anterioara, uite ca s-a incarcat si site-ul http://galati1.helendoron.ro . Ceea ce nu vad aici, sunt marturiile copiilor....pardon, bebelusilor. Numai marturiile a doua persoane: Andrei Terian, Assistant Professor, Ph.D. - Department of Romance Studies - sa mor eu ce titulatura are asta. Ocupa juma' de marturie numai sa spuna ce este si unde lucreaza el.... Of course, in English daddy!!!!!Monica Barsan, psiholog - daca era un psiholog reusit in cariera, nu cred ca marturisea pe acolo......http://www.helendoron.com/BBS.phpMie-mi miroase a facatura.....pardon, scam in english....Adeca invata si parintii.... Ca ei e stupid si nu poate sa teach-uiasca nou-nascutul sa zica MOTHER.....Oi fi eu si nevasta-mea fraieri si n-am fost in stare sa invatam copilul sa zica "mama" decat de la 6-7 luni.....Urmatorul copil il dau la engleza.... Ce atata "mama".....MOTHER!!!! Ia fiti atenti ce descrieri au pe site:FWF – Fun with Flupe, pentru copii cu varste intre 3 si 5 ani Fun With Flupe este un curs nou pentru copii între 2 şi 5 ani, desemnat pentru începători sau în continuarea la Baby’s Best Start. Fun With Flupe urmăreşte aventurile lui Paul Ward ce sare în cărţile de povesti pentru a-i ajuta pe Granny Fix şi Flupe să corecteze greşelile din rime. Aceste aventuri sunt focalizate în 12 animaţii create să înveţe copilul un vocabular de 660 de cuvinte în limba..Sa ne hotaram odata. intre 3 si 5 sau intre 2 si 5?? Mai bine ar invata ei Romana.... Nici eu n-oi fi expert in ale gramaticii dar..... "in continuarea la"...... Poi de exemplu eu vreau sa-mi inscriu bebelusul la "Baby's best start".... Dau click pe link si: http://galati1.helendoron.ro/index.php/cursuri/29.html. Poi frate, eu nu vreau sa dau bani pe telefon, eu vreau sa-l inscriu pe internet....ca am eu fitze....si vreau sa stiu ce rechizite trebuie sa cumpar, daca imi trebuie uniforma....cate absente are voie pe luna, daca imi trebuie scutire de la GYM, daca au program prelungit..... Edited September 16, 2013 by AdiTZA21
gabi Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Io zic că au pierdut o nișă de piață... graviduțele... să participe la ședințe de șoptit in english... gâdilici with english feelings... da' poate că timpul nu-i pierdut.
Cursuri engleza copii Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 fără mișto... 3 luni mi se pare o vârstă mult prea fragedă... Buna ziua! Ideea de baza este urmatoarea: la trei luni de zile nu asteptam ca bebelusul sa vorbeasca, ci il familiarizam cu limba engleza. Metoda merge pe principiul de asimilare a limbii engleze ca si limba materna. Asta inseamna ca, asa cum vorbim cu copii nostri limba romana inca din prima zi, dar ei nu ne inteleg, asa le vorbim si in limba engleza. De ce spune copilul la un moment dat mama sau tata? Fiindca noi ne bazam pe repetitie si pe incurajare si ii aratam copilasului cine este mama si tata. Repet, principiul de baza este de a face copilul sa devina bilingv. Daca mai aveti intrebari, va putem raspunde cu placere. O zi frumoasa Nu pot decat sa rad cand vad "cursuri de engleză vorbită pentru copii cu vârste între 3 luni și 18 ani" Buey profesoara lu' .......ta.... Unde ai vazut copil de 3 luni sa vorbeasca?????? Nici daca parintii s-au nascut in Cernobal sau in Fukushima si n-au mancat decat conserve, semipreparate si mezeluri romanesti, nu iese un copil sa vorbeasca de la 3 luni.... Bullshit!!! Erau mai credibili daca era asa: "cursuri de engleză vorbită pentru copii cu vârste între 3 luni* și 18 ani", unde * = daca nu spune mother, father, shit, yes, no, in primele doua lectii, primiti banii inapoi". Schimbarea Pampers-ilor si alaptarea nu sunt incluse in pret. Si undeva mai jos, la clauze: "In caz ca dupa o luna de la inceperea cursului nu poate pronunta corect "mother", va recomandam logopedul firmei care va poate indruma nou-nascutul in tainele lui THE" Bineinteles contra-cost. Bine ca sunt pe scaun cand citesc "minuni" d-astea. Vreau sa aud pe cineva de pe forum, ca al lui copil a vorbit la varsta de 3 luni..... Stiu din proprie experienta ca al meu plangea in mai multe limbi....... Citeam mai sus: "cursuri de balet"....de la 4-5 ani. Daca s-o gasi vreun intreprinzator sa ne invete copiii balet de la 6 luni??? Vad ca la afaceri ii duce mintea pe multi. Buna ziua dle AdiTZA21, multumim de feedback. Ceea ce nu inteleg este atitudinea ofensiva si jicnitoare chiar. Asa cum am raspuns si mai sus, va raspund si dvs: Ideea de baza este urmatoarea: la trei luni de zile nu asteptam ca bebelusul sa vorbeasca, ci il familiarizam cu limba engleza. Metoda merge pe principiul de asimilare a limbii engleze ca si limba materna. Asta inseamna ca, asa cum vorbim cu copii nostri limba romana inca din prima zi, dar ei nu ne inteleg, asa le vorbim si in limba engleza. De ce spune copilul la un moment dat mama sau tata? Fiindca noi ne bazam pe repetitie si pe incurajare si ii aratam copilasului cine este mama si tata. Si in ceea ce priveste banii dumneavoastra irositi pe telefon, daca studiati mai bine site-ul aveati in partea drepata formularul de contact pentru inscrierea la lectie demo, si va sunam noi ulterior, fara ca dumneavoastra sa faceti vreun efort suplimentar. De asemenea, pe youtube gasiti si marturiile copiilor, lectii filmate sau documentare stiintifica. De 30 de ani de cand Helen Doron English exista pe piata daca era o inselatorie asa cum o numii, nu se bucura de un succes international. Daca mai aveti intrebari, cu mare drag va pot raspunde . Romania este o tara libera si fiecare are dreptul la libera exprimare, dar consider ca bunul simt ar trebui sa isi faca simtita prezenta in orice conversatie. Cel putin noi asta promovam. O zi frumoasa! Repet, principiul de baza este de a face copilul sa devina bilingv. Daca mai aveti intrebari, va putem raspunde cu placere. O zi frumoasa
AdiTZA21 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) Treaba sta cam asa: luam una familie de romani stabilita in Norvegia. Se adauga un copil nascut in Norvegia. In casa se vorbeste EXCLUSIV LIMBA ROMANA!!! Copilul creste si ajunge la gradinita in Norvegia. Acolo, la gradinita, se vorbeste EXCLUSIV LIMBA NORVEGIANA!!! Copilul, dupa doi ani de vorbit limba Norvegiana la gradinita, vorbeste limba Norvegiana si in casa, parintii repetand ceea ce a spus copilul in limba Romana si raspunzand tot in limba Romana, tocmai pentru simplul fapt ca acelui copil ii este "putin greu" sa vorbeasca / sa se exprime in limba Romana. Acum sa va spun povestea copilului meu. Ca orice parinte "ocupat", ii lasam sa se uite pe YouTube la desene animate in limba Engleza. Surpriza a fost ca a inceput sa repete cuvintele auzite in limba Engleza, cand bagajul lui de cuvinte in limba Romana era destul de mic... Deci, ceea ce am inteles (bine, eu sunt incult si jignitor - scuzati-mi limba romana dar sunt satul de engleza de 22 de ani) este ca daca vrem sa emigram intro tara unde se vorbeste EXCUSIV LIMBA ENGLEZA (nu sunt multe, dar multe tari prefera sa vorbesti limba nationala) trebuie sa ne caram nou-nascutii (incepand de la trei luni de cand au eclozat) la cursuri de limba Engleza (foarte ajutatoare la scolile internationale sau straine, sau la Cartoon Network, unde se dubleaza in limba Romana). Ei saracii nu pot invata asta la scoala (cum am facut si eu si multi altii), nu pot invata limba Engleza de la televizor, ascultand muzica sau navigand pe Internet (nah, ca am spus o prostie). Cred ca un copil de trei luni e interesat mai mult de sanul mamei decat de instructiunile de preparare a laptelui praf de pe cutii, care oricum sunt in limba Romana pe langa alte limbi balcanice). Nu sunteti de acord? Traim in secolul vitezei, limba Engleza e internationala (mai putin in Franta si in Germania) iar copiii nostri invata mult mai repede si stiu mult mai multe decat stiam noi la varsta lor. Bine, sunt unii pe care ii poti trimite la zeci de scoli si cursuri, daca sunt de teflon, pur si simplu nu se lipeste nimic de ei. Va rog sa imi scuzati impertinenta, dar gasesc aceasta mica "afacere internationala" nefolositoare (acesta este STRICT punctul MEU de vedere). Orice copil poate fi invatat sa zica ceva pe YouTube de dragul reclamei. Sunt satul de clipuri la margarina, siropele de tuse si suculete. "Mami ma hraneste numai cu **************!!! Absolut exact, deoarece in urma reclamei, mama primeste TONE de ***************. Asa e si cu marturiile copiilor vorbitori de limba Engleza. Zeci de ore de limba Engleza moca. STRICT PUNCTUL MEU DE VEDERE!!! Edited September 23, 2013 by AdiTZA21
Recommended Posts