Jump to content

sanctiuni de circulatie - doar cele ale militienilor.

Recommended Posts

Posted

Acum doua saptamani am fost prins cu ?68? eu in miscare, el in miscare la 20m sub placa de intrare in Tudor V. Astazi baietii stateau dupa curba de la Independenta, acolo unde e vale. Mai ramane sa stea in valea de la intrare Barcea. Cumva urmareau cele "SPE" noi delicte din regulament? Nicidecum. Nici vorbe de telefoane cu jenarea oricui mai este pe drum, de depasiri pe linie continua, de mers cu peste/sub 20km de la cea normala-atentionari din sens opus, de dereglari de faruri la masini de lux, cracanate etc. Blonde si smecheri. Carute. Biciclisti de tara beti. Nenorociti de italia care habar nu mai au de "circulatie publica" - sau se dau artisti sau imprumuta masinile destul de puternice unor paparude- ca daca erau acolo faceu multa, multa puscarie. Asa ca se defuleaza pe aici. Ca nimeni nu au treaba cu ei. DE CE OARE?

• 3 weeks later...
Posted

Doar pentru ca pe alte "teme" a-ti spus acelasi lucru, doar cu alte cuvinte? A, eu nu fac parte din grupul vostru de aici. Cei VECHI. Oricum nu este pt. dvs. nici o problema.

Posted

Am stat o vreme. Atitudinea noilor agenti m-a intrigat. Oricum, in ultimii 20 de ani am doar 4 pct. Daca a-ti reciti postarile la care ma refer, sper sa ma intelegeti. Si nu cred in 'afirmatii gratuite'.

Posted

Revin. Oare nu mai poti sa "conduci" decat vorbind la telefon si sa uiti ca dihaniile alea au si manete de semnalizare - cu minim 50m INAINTE a intentiei de schimbare a directiei de mers? Amenzi? IOC.