Jump to content

Oţelul - pe locul 1 în Liga I

Recommended Posts

Posted

"Locul 1, o mândrie"

Directorul general Marius Stan şi antrenorul Dorinel Munteanu au comentat astăzi, într-o conferinţă de presă, poziţia pe care FC Oţelul Galaţi o ocupă momentan în clasamentul Ligii I.

Dorinel Munteanu: "Este meritul echipei că suntem pe primul loc şi cred că nu este întâmplător acest lucru. Am muncit pentru fiecare punct, aş vrea să rămânem cât mai mult pe o poziţie fruntaşă, să avem constanţă în rezultate bune şi în joc. Suntem pregătiţi foarte bine pentru fiecare meci şi consider că etalăm un joc bun. Fireşte, n-aş vrea să rămânem doar cu această satisfacţie de moment."

Marius Stan: "E un motiv de mândrie să fim pe locul 1, nu trebuie să fim ipocriţi să spunem nu ştiu ce. Suntem acolo, dar e adevărat că au trecut numai opt etape, e adevărat că am avut şi o programare uşoară, însă nu trebuie omis faptul că echipele aşa-zis favorite clachează tocmai cu acele echipe considerate mici. Prin urmare consider că am obţinut punctele în mod meritat, exclusiv pe munca noastră din teren, pe atitudinea şi dăruirea jucătorilor, sunt puncte care ni s-au cuvenit. Dacă mai obţineam ceva şi la U Cluj sau cu Vaslui... Ne apucă durerea de cap. Important este să ne păstrăm constanţa bună din joc şi din rezultate."

http://www.otelul-galati.ro/stiri.php?id=2715

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.