LaurX82 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 (edited) Nu prea am stiut unde sa postez... Am lucrat la firma Romprint s.r.l cam 2 luni si ceva, am plecat de la ei pe motiv ca, nu da bani la timp si cand dadea... ii dadea in rate mici si rar Si cand am fost sa imi iau bonurile valorile, mi-a zis ca cei care au plecat nu le mai da bonuri De ce sa nu mai primesc bonurile daca eu am muncit pe luna respectiva, e dreptul meu. E normal asa ceva ? Daca as face reclamatie la ITM, as avea castig de cauza ? Mentionez ca, am fost angajat cu contract si carte de munca si am plecat la cerere. Un sfat, NU VA ANGAJATI LA ACEASTA FIRMA !!! Sediul lor este langa liceul nr. 9, in incita clubului sportiv Edited September 21, 2010 by cosx25
toto Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Nashpa... In fine, nici nu stiu cu ce se ocupa firma asta... constructii cumva?Cat despre bonuri - eu stiu ca bonurile se dau pe luna viitoare, ceva de genul asta. Adica daca eu iau bonurile acum ele sunt defapt acordate din luna viitoare. Daca, de exemplu, iti iei concediu bonurile pe zilele de concediu nu le mai primesti luna urmatoare, asa se face reglajul. Cred ca la fel este si in cazul plecarii din firma. Stiu sigur ca atunci can eu sau colegii mei care am plecat de la o firma a trebuit sa returnam bonuri (daca le luasem deja si nu le-am folosit) sau sa achitam contravaloarea lor.Cam asta stiu.Oricum, bafta in continuare.
LaurX82 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Aici la aceasta firma si la altele care am lucrat, se da bonurile pe luna din urma...Da cu constructii se ocupa si termopane, mai multe....
Recommended Posts