cosmin77 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Numele meu este Cosmin. Unii poate ma cunosc, unii poate nu. Sunt cel care are locul de joaca pentru copii din Galati "Lumea lui Topaila".Poate va intrebati de ce va scriu? Sa va fac cunoscuta vreo oferta a locului de joaca? NU.Sunt tatal unei fetite minunate Diana Elena care are 2 ani si 8 luni, lucru cu care ma mandresc.Copilul meu ca si copiii dvs este expus tot timpul la fel de fel de pericole si imbolnaviri (mai ales acum ca a inceput gradinita/scoala).Tot timpul vrem sa fim langa ei sa ii ferim de pericole si primejdii dar din pacate nu se poate. Care avem servici, care avem alte activitati.....De curand am aflat ca fata unei bune prietene, care era la tara la bunici, si-a prins mana la poarta si a trebuit de urgenta sa fie operata. Saracul copil, saracii parinti(spital, medicamente, bani).Cand am aflat acest lucru m-am cutremurat. Copilul care are 7 ani, toata viata va suferi din cauza accidentului pe care l-a avut.Si atunci am inceput sa ma gandesc: ce sa fac ca fata mea sa fie cat de cat ferita si acoperita de necazuri cand nu suntem langa ea.Am intrebat prieteni in stanga si in dreapta(prieteni care au si ei copii) si mi-au recomandat o asigurare facultativa de sanatate.Asigurare? va ve-ti intreba asa cum m-am intrebat si eu. Suntem in Romania si nu avem baza in asigurari.Am citit informatiile si am luat decizia de a-i incheia si eu fetei aceasta asigurare.Este singura asigurare din Romania care se poate incheia la copii de peste 1 an si merge pana la varsta de 65 ani.Nici pretul nu este mare: 200 lei/an, sau altfel spus 2 milioane. Ce riscuri acopera:deces(dar nu ne gandim la asa ceva), interventii chirurgicale,spitalizare, convalescenta, invaliditate, fracturi.In cazul in care se intamplaputem primi niste bani inapoi.Ganditi-va la cati bani cheltuim prosteste si nu ne alegem cu nimic din ei.Multi poate vor spune: noua nu ni se va intampla, sunt bani dati degeaba. Poate asa e, poate nu.Nu trebuie sa se intample in fiecare zi.E DE AJUNS SA SE INTAMPLE O SINGURA DATA.Judecati singuri daca ce am spus eu este adevarat. Si stiu ca in sinea voastra imi veti da dreptate.Chiar mi-ar place sa putem discuta despre asta!Cosmin Musat 0740.552027email: c_musat@yahoo.co.uk
Recommended Posts