Jump to content

Trupa As XX revine pe scena muzicală


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Trupa As XX revine pe scena muzicală

Trupa As XX, care făcea furori pe scena muzicală din România, în anii `90, revine în atenţia fanilor cu un nou single, intitulat „Rien va plus”. Propunerea ca trupa să se reunească îi aparţine Cristinei, Gabi răspunzând pozitiv invitaţiei. Cei doi componenţi ai As XX, Cristina şi Gabi, şi-au prezentat noul material, cu versuri în limba franceză, în premieră, în cadrul unei cunoscute emisiuni de televiziune.

În prezent, Cristina locuieşte în Italia, unde şi-a deschis un bar, investind „economiile” din perioada de glorie a trupei, iar Gabi are un studio în Galaţi, unde lucrează pentru diverşi artişti.

Trupa As XX s-a înfiinţat în urmă cu 13 ani, la Galaţi, având în componenţă trei membri, Cristina, Gabi şi Ciprian., În anul 2000, în urma unui grav accident - maşina celor trei a fost izbită de un tren, în timp ce traversa o cale ferată - Ciprian a decedat pe loc, iar Cristina a fost internată la spital în stare gravă.

„Inimă de gheaţă” (1998), „Inima te cheamă” (1999), „Aşa cum ai visat (2000)”, „La bine şi la greu! (2001) sunt materialele discografice lansate, de-a lungul timpul, de trupa As XX.

http://www.telegrafonline.ro/1285189200/articol/137097/trupa_as_xx_revine_pe_scena_muzicala.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.