Jump to content

193 de gălăţeni primesc subvenţia la motorină


dcp100168
 Share

Recommended Posts

193 de gălăţeni primesc subvenţia la motorină

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a pus la dispoziţia centrelor judeţene, începând cu săptămâna aceasta, suma de 36,76 milioane de lei, reprezentând ajutorul de stat pentru acciza redusă la motorina utilizată în agricultură, pentru cererile trimestriale depuse în iulie. „Suma alocată pentru judeţul nostru este de 1.129.880,45 lei, iar numărul fermierilor care au depus cereri şi au obţinut acordul prealabil este de 384. Au întrunit condiţiile O.M. Nr. 126/2010, doar 193 de beneficiari, care vor primi efectiv ajutorul de stat, în funcţie de facturile pe care le-a prezentat la Centrul Judeţean”, se arată într-un comunicat de presă al APIA Galaţi.

Următoarea sesiune de depunere a cererilor pentru subvenţiile privind acciza redusă a motorinei va fi în luna octombrie, iar plata sumelor către agricultori se va face până la finalul anului.

http://www.viata-libera.ro/articol-Doar_193_de_beneficiari_ai_subventiei_la_motorina_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.