Jump to content

1.600 de copii gălăţeni învaţă în regim simultan


dcp100168
 Share

Recommended Posts

1.600 de copii gălăţeni învaţă în regim simultan

În acest an şcolar, în jur de 1.600 de elevi gălăţeni din mediul rural învaţă în regim simultan, la ciclul primar. Este vorba despre 367 de elevi de clasa I, 369 de clasa a II-a, 426 a III-a şi 469 de clasa a IV-a. Învăţământul în regim simultan la ciclul primar funcţionează în 41 de unităţi din judeţ.

Clasele de ciclul primar cu învăţământ simultan se organizează cu cel puţin patru elevi de la cel puţin două niveluri de învăţământ. De regulă, este vorba despre clasa I combinată cu clasa a III-a şi clasa a II-a combinată cu a IV-a. Astfel, în acest an şcolar, la nivelul judeţului Galaţi s-au organizat 90 de clase în regim simultan. Aproape toate cele 41 de şcoli au câte două sau trei clase în regim simultan. Trei dintre acestea nu au organizat decât o singură clasă, din cauza numărului mic de copii de ciclul primar. Este vorba despre şcolile primare nr. 2 Ciorăşti, cu 23 de elevi cuprinşi în regim simultan, Movileni (Şendreni), cu 21 de elevi, şi Şerbeştii Vechi, cu 32 de elevi.

http://www.viata-libera.ro/articol-1600_de_copii_in_regim_simultan_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.