Jump to content

Mihail Boldea îl vrea premier pe Vasile Blaga


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Deputatul PDL Mihail Boldea: Avem nevoie de un premier asa cum este presedintele Basescu. Vasile Blaga, eventual

"Premierul Emil Boc trebuie sa dea dovada de barbatie si sa puna mana pe hartie si sa-si scrie demisia", declara intr-un scurt interviu pentru HotNews.ro deputatul PDL Mihail Boldea. "Emil Boc nu este rau, este prea bun si noi avem nevoie de un premier transant, asa cum este presedintele Basescu... Vasile Blaga eventual".

Intrebat de posibile sanctiuni din partea conducerii partidului, deputatul PDL a replicat: "Ce-am avut si ce-am pierdut... Prigoana a votat impotriva, Oajdea la fel, Teo Trandafir la fel si ce-au patit? Nimic. Nici eu nu voi pati nimic. Si stiti de ce? Pentru ca au nevoie de voturi iar acum de cand se discuta si despre suspendarea presedintelui chiar au nevoie de voturi".

"Partidul este in deriva. PDL s-a dus in cap, daca scoate 10% la urmatoarele alegeri e meserias", a continuat Boldea.

Alte declaratii Mihail Bodea:

* I-am spus premierului atunci la remaniere: domnule nu mai iesiti in public, nu mai mergeti la tv, dimineata spuneti una si seara altceva. Cei de la Finante trebuiau sa zbarnaie, dar ei nu aveau pic de strategie, nu erau pregatiti cu alternativa pentru situatia creata dupa ce Curtea Constitutionala a respins reducerea pensiilor.

* Eu nu am functie si interese, nu am nimic pecuniar de la politica. In schimb cei mai multi politicieni sunt "agatati", au datorii neachitate din campanie. Cauza tuturor relelor este sistemul electoral, datoriile acumulate in campanii genereaza numirile politice si atribuirea de contracte catre o firma sau alta. Cei carora le-ai cerut bani in campanie, vin dupa ce ai castigat si te roaga sa le numesti nevasta in nu stiu ce post sau sa-i ajuti in nu stiu ce chestiune.

* Masurile de austeritate nu trebuiau luate in rate. Trebuiau comunicate toate odata iar reducerea salariilor trebuia aplicata de la 1 ianuarie, pentru ca atunci nici miscarile sindicale nu ar fi avut atata forta, cine iese iarna la minus 20 de grade in strada?

* Suntem cel putin de 30 de colegi, numai in Camera Deputatilor care avem aceasta opinie. Exista o mare lipsa de comunicare la noi in partid, noi nu stim ce se intampla in Biroul Permanent. Noi stam ne uitam pe pereti, dupa care vin ei si spun hai sa votam. Ok, votam o data, de doua ori, dar de cate ori?

* Rep: Cum poate fi inlaturat Emil Boc din fruntea partidului? M.B.: Vor avea loc alegerile interne iar Boc nu va mai iesi presedinte.

* Rep: Si din fruntea Guvernului? M.B.: Un moment cheie va fi 16 octombrie, cand va fi motiunea de cenzura. Ar fi o greseala oricum ca motiunea de cenzura sa treaca, din perspectiva partidului.

* Rep.: Veti vota impotriva Guvernului la motiune, avand in vedere tot ce ati spus? M.B.: N-am spus ca voi vota nici pentru, nici impotriva. Ma pot abtine.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7840914-deputatul-pdl-mihail-boldea-avem-nevoie-premier-asa-cum-este-presedintele-basescu-vasile-blaga-eventual.htm

Link to comment
Share on other sites

E foarte viteaz acum, cand in Boc da toata lumea (nu ca nu merita, sa ne intelegem). Dar dupa ce ai ajuns intr-o pozitie sustinut de un partid, pupand si lingand, acum e foarte cusher sa musti mana care te-a hranit... Tipic pentru noii (??) politicieni romani.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.