Jump to content

Gălăţenii ar putea fi scoşi să adune gunoiul din jurul blocurilor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Iniţiativă: Gălăţenii vor fi scoşi o dată pe lună să adune gunoiul din jurul blocurilor

Prim-comisarul Gărzii de Mediu Galaţi, Mihai Turcu, se gândeşte să propună realizarea unei hotărâri de Consiliul Local prin care administraţiile de locatari să asigure curăţenia şi în preajma blocurilor. Pentru a limita numărul de deşeuri dintre blocuri, Mihai Turcu - prim-comisarul Gărzii de Mediu, a declarat că doreşte realizarea unei reguli legislative la nivel local prin care oamenii să aibă obligaţia să adune gunoiul din faţa blocului. „Nu este posibil să fie atât de multe gunoaie între blocuri şi nu cred că este numai Primăria de vină. Pentru că nu se poate ca Primăria să vină să strângă gunoiul care este aruncat de la fereastră", a declarat Mihai Turcu.

Soluţia? Realizarea unei hotărâri de Consiliul Local prin care fiecare asociaţie de locatari să fie responsabilă pentru adunarea gunoiului din faţa blocului. „Cred că o soluţie ar fi ca toţi locatarii unui bloc să iasă o dată pe lună şi să adune gunoiul din jurul clădirii unde locuiesc. Cred că mai mult de o oră nu ar dura", a declarat Mihai Turcu.

Pentru a pune la punct această propunere Mihai Turcu se gândeşte ca Garda de Mediu să realizeze o iniţiativă de hotărâre în Consiliul Local Galaţi. O alternativă pentru curăţenia din jurul blocurilor ar fi şi ca femeile de serviciu să facă activitatea de curăţenie atât pe casa scării, cât şi în jurul blocului.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Initiativa-_Galatenii_vor_fi_scosi_o_data_pe_luna_sa_adune_gunoiul_din_jurul_blocurilor_0_343166051.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.