Jump to content

Căminele gălăţene au locuri pentru toţi studenţii


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Căminele gălăţene au locuri pentru toţi studenţii

Cazările în căminele studenţeşti ale Universităţii „Dunărea de Jos” vor începe pe data de 1 octombrie, potrivit unui calendar anunţat deja de conducerea complexului „Al. I. Cuza”. Astfel, studenţii se vor prezenta la cămine după următorul program:

· 1-4 octombrie 2010 - studenţii din anul I;

· 3-6 octombrie 2010 - studenţii cu precazare;

· 6-8 octombrie 2010 - studenţii admişi la masterat, studenţii cu precazare;

· 9-10 octombrie 2010 - studenţii repetenţi, studenţii fără precazare.

Potrivit metodologiei, toţi studenţii se vor prezenta la secretariatul facultăţii, unde se vor înscrie şi vor completa contractul de studii (doar studenţii din anul I) sau actul adiţional la contractul de studii (studenţii mai mari de anul I).

După completarea actelor la secretariatul fiecărei facultăţi, studenţii vor merge la comisia de cazare a căminului unde au fost repartizaţi şi vor lua în primire camera în care vor locui pe perioada anului universitar 2010 - 2011. Pentru cazare, studenţii au nevoie de dispoziţia de repartizare (de la secretariatul facultăţii) şi de o copie după cartea de identitate.

Conducerea Universităţii „Dunărea de Jos” a anunţat că există locuri disponibile pentru toţi studenţii. De altfel, potrivit unui studiu realizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România, Galaţiul face parte din lista centrelor universitare în care toate cererile de cazare sunt onorate. La nivel naţional există, însă, potrivit acestui studiu, un deficit de câteva zeci de mii de locuri, cele mai grave situaţii înregistrându-se la Bucureşti, Timişoara şi Iaşi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Locuri_in_camin_pentru_toti_studentii_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.