Jump to content

Criza a redus la jumătate numărul construcţiilor noi din Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Criza a redus la jumătate numărul construcţiilor noi din Galaţi

Piaţa construcţiei de noi imobile în Galaţi s-a prăbuşit. De la începutul acestui an, Primăria a acordat doar 328 de autorizaţii de construcţie. Astfel, în 2009, s-au eliberat în Galaţi 687 de autorizaţii de construcţie, cu încasări la bugetul local, din valoarea investiţiilor, de aproximativ 4,1 milioane lei. "În cele nouă luni ale lui 2010 au fost acordate doar 328 de autorizaţii de construcţie, cu încasări la bugetul local, din valoarea investiţiilor, de aproximativ 780.000 lei, fapt ce ne determină să previzionăm că până la sfârşitul anului s-ar putea depăşi uşor nivelul a 50% din cât s-a înregistrat anul trecut", ne-a declarat Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul municipiului Galaţi. Din păcate, numărul scăzut de solicitări înseamnă şi mai puţini bani la bugetul local. Estimăm că reducerea la jumătate a autorizaţiilor de construcţie ar putea duce la încasări mai mici de ordinul a 3 milioane de lei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Numarul_constructiilor_noi_s-a_redus_la_jumatate_in_municipiul_Galati_0_344365941.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.