Jump to content

Pensionarul cu "mădular pofticios”

Recommended Posts

Posted

Pensionarul cu "mădular pofticios”

Fetiţa a avut un noroc nebun. Bine ascunsă de sexagenar în liziera de salcâmi de lângă ANL-urile din Micro 13 B, ea era la un pas să fie victima abuzului sexual. Sinistra scenă a fost însă observată la timp de către trecători.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Secţia 4 a fost sesizată prin 112, într-o după-amiază din cursul săptămânii trecute, în legătură cu faptul că în liziera de salcâmi din zona blocurilor ANL din Micro 13 B, a fost prins în flagrant Vasile M. (65 ani), care încerca să întreţină raport sexual normal cu o fată minoră. Poliţiştii au aflat că în aceeaşi zi, în jurul orei 12, în apropierea unui bloc de pe strada Siderurgiştilor numărul 50, Vasile M. a acostat-o pe o fetiţă de 8 ani, căreia i-a promis bani, copila acceptând ca sexagenarul să o ducă în zona ANL-urilor din Micro 13B. Acolo, în liziera de copaci de lângă blocuri, pensionarul a dezbrăcat-o pe fetiţă, încercând să întreţină raport sexual normal, moment în care a fost depistat de către mai mulţi trecători”. Cercetările pentru tentativă de viol continuă, cu autorul în arest preventiv.

„Un moş mustind de pofte!”

„O poveste fericită, în care s-a făcut dreptate. La Serviciul de Medicină Legală al Spitalului Clinic de Urgenţă a fost examinată o fată de 8 ani, victima agresiunii unui moş de 65 de ani, plin de pofte care, mustind în el, l-au determinat să ia copiliţa, sperând că la vârsta asta o să-şi facă treaba. N-a reuşit datorită altor doi minori, suficient de solizi, cu ochiul suficient de rapid, care au văzut toată scena şi i-au aplicat o corecţie fizică purtătorului de mădular pofticios”.

„Eu unul n-am voie să laud infracţiunile, dar îl respect pe Becali care şi-a luat singur maşina înapoi. Îi felicit din inimă pe aceşti tineri că l-au bătut, dar că nu l-au omorât pentru că ar fi plătit cât nu merita. Poate că măcar cu ajutorul acestor minori – ca-n China, unde erau gărzile lui Mao – vom avea şi noi protecţia cetăţeanului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

http://www.viata-libera.ro/articol-Sex_intrerupt_intre_un_pensionar_si_o_copila_de_8_ani.html

Salvată de la viol în ultima clipă

Era cât pe ce fie violată de un bărbat care putea să-i fie bunic. Este povestea Mihaelei, o fetiţă în vârstă de numai opt ani din Galaţi, care a trecut prin clipe cumplite, fiind la un pas de a deveni bătaia de joc a unui sexagenar. Fata, care face parte dintr-o familie dezorganizată, părăsită de mamă în grija concubinului, a fost luată din faţa unui bloc din oraş şi dusă pe un teren viran unde cel care o ademenise, Vasile Modiga, un bărbat de 65 de ani, se pregătea să o violeze. „Chiar pe când o dezbrăca, nişte tineri cu priviri agere au observat ce se întâmplă şi, folosind pumnii, au salvat copila. Deşi bătaia e o infracţiune, nu pot decât să îi felicit pentru moderaţia de a nu lovi prea tare bătrânul pofticios şi mai ales de a nu-l omorî. Examinarea Serviciului de Medicină Legală a arătat că fetiţa nu a fost violată”, a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Dintre cei trei care au intervenit - un tânăr de 32 de ani şi doi minori - bărbatul de 32 de ani a fost cel care a sesizat că nu e în regulă ceva în comportamentul bătrânului. „Eram la fereastră, fumam, când am vazut fetiţa şi bătrânul. Pe ea o ştiam că e dintr-o familie care nu se poate numi aşa. Am văzut că bătrânul o mângâie şi pleacă amândoi printre blocuri. Nevasta mi-a zis să mă duc după ei, că nu e lucru curat. Când i-am ajuns din urmă, fetiţa era dezbrăcată şi întinsă la pământ, el era cu pantalonii descheiaţi şi tocmai îi desfăcea picioarele. Am strigat la el, au mai venit şi doi băieţi dintre blocuri şi am reuşit să ferim fata, că el nu se lăsa aşa, cu una-cu două”, spunea Florin Albu, unul dintre salvatorii Mihaelei.

Bătrânul este acum în arestul poliţiei. „Bărbatul de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia comiterii faptei de tentativă la viol”, a precizat scms. Cristina Tatulici, IPJ Galaţi.

Odată cu salvarea fetei la viol, analizându-se situaţia ei familială autorităţile au aflat că fetiţa era practic a nimănui. Mama o lăsase de multă vreme în grija concubinului, cu restul copiilor, şi ea plecase în lume. În ce ţară, nu se ştie. „Fetiţa a fost dată în grija unui asistent maternal. Tatăl natural nu este cunoscut, iar de urma mamei nu am reuşit să dăm, nu aveam decât copia unui act de identitate”, a precizat Tania Calcan, din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

http://www.monitoruldegalati.ro/eveniment/salvata-de-la-viol-in-ultima-clipa.html

• 2 weeks later...
Posted

Bătrânul care a încercat să violeze o fetiţă de 8 ani a fost trimis în judecată

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a finalizat astăzi rechizitoriul în cazul bărbatului de 65 de ani, care a ademenit un copil pe un câmp viran din afara oraşului, unde avea de gând să întreţină relaţii sexuale cu el.

Vasile Modiga (65 de ani) a şocat opinia publică după ce a fost oprit în ultimul moment de doi tineri să violeze o minoră de opt ani. Bărbatul, căsătorit cu patru copii, a ademenit-o pe fetiţă în afara oraşului cu intenţia de a profita de ea, dar tinerii au reuşit să îl oprească la timp şi să-l dea pe mâna Poliţiei, nu înainte de a-i administra o bătaie bună pentru ceea ce vroia să facă.

În faţa anchetatorilor, Vasile Modiga s-a dat drept victimă, susţinând că fetiţa doar îl ajuta cu cumpărăturile şi nu a făcut nimic altceva.

Versiunea lui a fost infirmată de minoră, care a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile.

Bărbatul este arestat preventiv şi riscă până la 25 de ani de închisoare pentru fapta sa.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Galati-_Batranul_care_a_incercat_sa_violeze_o_fetita_de_8_ani_a_fost_trimis_in_judecata_0_351565113.html

Posted

In 25 de ani tataie, ai sa vezi cum se inverseaza roata la racoare si o sa ai parte de madulare pofticioase in adevaratul sens al cuvantului!

Posted

Versiunea lui a fost infirmată de minoră, care a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile.

declaratiile unui minor sunt valabile in fata judecatorului??

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.