Jump to content

Femeie ucisă de tren, lângă Tecuci


dcp100168

Recommended Posts

Femeie ucisă de tren, lângă Tecuci

Nefericitul eveniment s-a produs aseară în jurul orei 20.00, undeva între Cosmeşti şi Tecuci. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă este vorba de sinucidere sau accident.

Doina Creţu, în vârstă de 35 de ani, a murit aseară după ce a fost lovită de trenul Accelerat 1661, care circula pe ruta Bucureşti – Iaşi. Cadavrul femeii a fost găsit undeva între Cosmeşti şi Tecuci. Din declaraţiile mecanicului de locomotivă, femeia se afla aşezată pe şine în momentul în care se apropia trenul. Cu toate că a fost avertizată prin toate mijloacele, aceasta nu s-a mişcat deloc. S-a ridicat pentru câteva secunde, dar s-a aşezat imediat la loc, dar era deja prea târziu pentru a mai evita nenorocirea. Poliţiştii au identificat cadavrul în urmă cu aproximativ două ore şi au stabilit că femeia era din Ruginoasa, judeţul Neamţ. Anchetatorii au demarat o anchetă în acest caz.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/O_femeie_si-a_pierdut_viata_dupa_ce_a_fost_lovita_de_tren_langa_Tecuci_0_344965907.html

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.