Jump to content

Poliţia de Frontieră Galaţi îşi construieşte sediu nou


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Poliţia de Frontieră Galaţi îşi construieşte sediu nou

În ciuda faptului că toate veştile care vin de la autorităţi se referă la austeritate, bugete reduse, tăieri de salarii, statul rămîne cel mai nechibzuit cheltuitor. Aruncă mult prea mulţi bani pe orice, pe nimicuri sau produse şi servicii de-a dreptul hilare. Cum? Prin licitaţii diverse, iniţiate de diferite instituţii ale statului. Citiţi în fiecare zi, în Naţional, cum se duc banii pe apa sîmbetei. Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi va da 10,5 milioane lei pe “lucrări de construcţii ai sediului Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi”. Lucrarea a fost atribuită firmei Vega 93 SRL, deţinută de omul de afaceri Corneliu Istrate.

http://www.ziarulnational.com/stiri/La-zi/1285779861-Poli-ia-de-Frontier-d-10-5-milioane-lei-pentru-sediu

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Politia de Frontiera Galati isi ridica un sediu de 3.000.000 de euro

In timp ce politistii ies in strada datorita reducerilor salariale, conducerea Ministerului de Interne directioneaza fonduri insemnate catre firma lui Corneliu Istrate, un abonat moldovean de marca la banii publici. Extrapoland aceasta afacere, putem afirma ca noul sediu al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera va fi construit din banii angajatilor, astfel incat sefii sa-si poata desfasura activitatea in birouri decente.

La data de 8 septembrie 2010, firma VEGA '93 SRL, controlata de omul de afaceri Corneliu Istrate a castigat licitatia privind construirea sediului sectorului Politiei de Frontiera Galati, la care s-au inscris doar trei participanti. Edificiul va fi ridicat pe amplasamentul unei vechi cazarme, in str. Portului nr. 52. Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, firma lui Istrate licitand cu aproximativ 870.000 de euro mai putin decat estimarea initiala a valorii contractului.

atac-online.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.