Jump to content

Mihai Capră nu mai poate fi preşedinte al prefecţilor


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Mihai Capră nu mai poate fi preşedinte al prefecţilor

Asociaţia Prefecţilor din România îşi va alege un nou preşedinte prin vot online, au decis, la Rânca, cei 37 de prefecţi din ţară care au participat, timp de două zile, la o întrunire a asociaţiei, a declarat corespondentului Mediafax prefectul de Gorj, Liviu Andrei, organizator al reuniunii. Andrei a spus că membrii asociaţiei au convenit ca în perioada următoare prefecţii interesaţi să candideze la şefia asociaţiei să îşi înainteze candidaturile la Ministerul Administraţiei şi Internelor, după care votarea se va face electronic. „Domnul secretar de stat în MAI Mihai Capră este preşedintele asociaţiei noastre, dumnealui fiind anterior prefect de Galaţi. Acum nu mai poate fi însă pentru că este incompatibil şi de aceea este nevoie de un nou preşedinte, pe care am convenit cu toţii să îl alegem prin vot online, lucru care se va întâmpla în perioada următoare“, a afirmat ieri prefectul de Gorj, Liviu Andrei.

http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010100449593/Actualitate/Asociatia-Prefectilor-din-Romania-isi-va-alege-un-nou-presedinte-prin-vot-online.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.