Jump to content

Boschetar găsit mort într-o canalizare


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Boschetar găsit mort într-o canalizare

Moarte suspectă în cazul unui bărbat de 53 de ani, care a fost găsit fără suflare într-o canalizare, noaptea trecută. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz. Marian Răduţă, în vârstă de 53 de ani, şi-a găsit sfârşitul chiar în locul în care trăia de ceva vreme. Acesta a fost găsit mort într-un canal din Micro 16, noaptea trecută. Unul dintre prietenii săi a fost cel care a descoperit cadavrul aflat în stare de putrefacţie şi mâncat de şobolani. „A murti aici singur, fără lumânare fără nimic. Era vai de capul lui. Îl părăsise soţia şi trăia pe aici prin zonă. Ştiu că mai stătea în canalizare cu o altă femeie”, spune Fănică Popa, unul dintre cunoscuţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele morţii bărbatului. „În urma primelor verificări făcute de către poliţiştii Secţiei 2, cadavrul a fost identificat. În continuare se afectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care acesta a murit”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ Galaţi.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la institutul de medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_boschetar_a_fost_gasit_mort_intr-o_canalizare_din_Micro_16_0_347365603.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.