Jump to content

Un lieştean a murit după ce a băut otrăvă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un lieştean a murit după ce a băut otrăvă

Gheorghe Grosu, în vârstă de 53 de ani, din comuna Lieşti, a ales să-şi pună capăt zilelor şi a băut o cantitate însemnată de otravă. Acesta a fost adus la spital în stare gravă, iar după câteva zile în care a fost ţinut în viaţă de către aparate, azi dimineaţă încetat să mai respire. „Este toamnă, este frig, este sărăcie, iar în aceste condiţii echilibrul oamenilor este uşor de tulburat. Un bărbat de 53 de ani a băut o substanţă toxică necunoscută şi a murit. S-a încercat menţinerea în viaţă, dar nu s-a reuşit”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili circumstanţele exacte în care bărbatul a băut otrava şi despre ce substană este vorba.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_barbat_a_baut_otrava_si_a_murit_dupa_cateva_zile_de_terapie_intensiva_0_347965626.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.