dcp100168 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 "Casa şi Biroul" va avea ediţie de GalaţiReteaua revistei gratuite de amenajari, decoratiuni si constructii Casa si Biroul, editata in 11 editii locale, se asteapta sa cumuleze in acest an venituri de peste un milion de euro, in contextul extinderii distributiei si imbunatatirii procesului de vanzare de publicitate. Lansata in 2004, Casa si Biroul s-a dezvoltat la nivel national in sistem de franciza, avand in prezent 11 editii locale, distribuite intr-un tiraj total de 130.000 de exemplare. Gestionata de noua companii, reteaua a cumulat anul trecut venituri de 780.000 de euro, marja de profit fiind de circa 15-20%. Potrivit lui Stefan Livadariu, general manager al LS Invest, publisherul editiei de Bucuresti a revistei, reteaua Casa si Biroul se va extinde in acest an in orasele Bacau, Constanta si Galati. Pe piata publicatiilor de home&deco mai concureaza publicatii precum Domus Util, Casa Mea, Planul casei mele, Caminul, Perfect pentru casa mea, care se pot achizitiona insa contra cost.
Recommended Posts