Jump to content

Profesorii gălăţeni ai anului 2010


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Profesorii gălăţeni ai anului 2010: Nicoleta Ioniţă şi Mihai Vasiliu

Tradiţionala manifestare organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi de Ziua Mondială a Educaţiei, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, a strâns, ieri, ceva mai puţini profesori decât în alţi ani.

Cu toate dificultăţile Educaţiei, performanţa a făcut casă bună cu multe instituţii şcolare. Cu o vechime de peste 100 de ani, cu elevi merituoşi, dar şi cu contribuţii la creşterea calităţii actului educaţional, cinci colegii şi licee gălăţene au fost premiate de Ministerul Educaţiei, cu o Diplomă de Excelenţă Instituţională. Directorii Colegiului Naţional „Vasile Alecsandri”, Liceului Teoretic „Spiru Haret” Tecuci, Colegiului Naţional „Costache Negri”, Colegiului Naţional „Calistrat Hogaş” Tecuci şi Colegiului Economic „Virgil Madgearu” au primit această recunoaştere la ceremonia de ieri.

Momentul cel mai emoţionant a fost însă decernarea titlului de Profesor al Anului, o iniţiativă a conducerii actuale a ISJ Galaţi. Membrii Consiliului de Administraţie al ISJ, care au propus, discutat şi decis acordarea distincţiei, nu s-au putut hotărî la un singur premiant. Un titlu l-a primit profesoara de limba engleză Nicoleta Ioniţă, de la CNVA, „pe care o defineşte pasiunea”, cum a spus, în Laudatio, inspectorul şcolar de specialitate Doina Ghiser. Acelaşi titlu l-a primit şi profesorul de fizică Mihai Vasiliu, tot de la CNVA, caracterizat de inspectoarea Camelia Negoiţă drept „un paradox, fiind, în acelaşi timp, unul dintre cei mai exigenţi şi cei mai iubiţi profesori”.

Alte 120 de cadre didactice gălăţene, selectate în funcţie de rezultatele elevilor, au primit, şi în acest an, Diploma „Profesor pentru performanţă”.

http://www.viata-libera.ro/articol-Profesorii_anului_Nicoleta_Ionita_si_Mihai_Vasiliu_de_la_CNVA_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.