Jump to content

Despre Regulament


Recommended Posts

După cum vedeţi, începând de azi avem şi un Regulament. Nu dorim să restrângem nimănui libertatea de exprimare dar nici nu vrem să dăm impresia de sat fără câini sau că administratorul şi moderatorii acţionează după bunul lor plac.

Da, recunosc, actualul regulament este un colaj copy/paste după alte regulamente, adaptat nevoilor noastre. Cu timpul, cu participarea dv., îl vom mai cizela.

Comentarii şi propuneri, vă rog! :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Bajeti .. nu uitati un disclaimer (fiecare ce scrie e pe barba lui si nu a proprietarului forumului).

Sa nu aveti probleme judiciare in caz de ceva.

Numa bine.

Edit by admin

Avem aşa ceva încă de la început: e) Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administraţia acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Buna! Galateni aveti printre voi si persoane, care nu prea stiu sa navigheze pe net, dar :d vor sa stie ce este nou in oras. Adica eu, personal am vrut sa citesc ziarul local viata libera, si?.... surpriza: nu am putut citi decat anumite pagini :( (on line, sa-l citesc, ziarul). Cu siguranta nu am stiut cu sa procedez, asa ca rugamintea mea este sa ma lamuriti , de aveti rabdare si bunatate. Cu multumiri, o galateanca dornica de noutati.

Link to comment
Share on other sites

Ziarele galatene (inclusiv VL) nu au online decat o parte dintre articolele din varianta tiparita.

La noi, stirile pot fi accesate, in general, in sectiunea "Galatiul la zi". Se mai poate folosi "butonul" de "View new posts" (aflat sus, in stanga paginii), care va arata (in ordine inversa) ultimele postari de pe forum.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.