Relu Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 După cum vedeţi, începând de azi avem şi un Regulament. Nu dorim să restrângem nimănui libertatea de exprimare dar nici nu vrem să dăm impresia de sat fără câini sau că administratorul şi moderatorii acţionează după bunul lor plac. Da, recunosc, actualul regulament este un colaj copy/paste după alte regulamente, adaptat nevoilor noastre. Cu timpul, cu participarea dv., îl vom mai cizela. Comentarii şi propuneri, vă rog!
Relu Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Au apărut câteva modificări minore în Regulament.
Relu Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Deci cu tine nu se poate! Bineee :twisted:
statuie Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Bajeti .. nu uitati un disclaimer (fiecare ce scrie e pe barba lui si nu a proprietarului forumului).Sa nu aveti probleme judiciare in caz de ceva.Numa bine.Edit by adminAvem aşa ceva încă de la început: e) Fiecare membru al forumului este responsabil pentru ceea ce scrie. Administraţia acestui forum nu îşi asumă responsabilitatea privind opiniile dumneavoastră.
mimi Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Buna! Galateni aveti printre voi si persoane, care nu prea stiu sa navigheze pe net, dar vor sa stie ce este nou in oras. Adica eu, personal am vrut sa citesc ziarul local viata libera, si?.... surpriza: nu am putut citi decat anumite pagini (on line, sa-l citesc, ziarul). Cu siguranta nu am stiut cu sa procedez, asa ca rugamintea mea este sa ma lamuriti , de aveti rabdare si bunatate. Cu multumiri, o galateanca dornica de noutati.
dcp100168 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ziarele galatene (inclusiv VL) nu au online decat o parte dintre articolele din varianta tiparita.La noi, stirile pot fi accesate, in general, in sectiunea "Galatiul la zi". Se mai poate folosi "butonul" de "View new posts" (aflat sus, in stanga paginii), care va arata (in ordine inversa) ultimele postari de pe forum.
mimi Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Buna! Multumiri pentru lamurire. O primavara placuta.
Recommended Posts