mambo Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 http://bd.osim.ro/pdf/116000-/116400-/116426.pdf eu nu am inteles principiul dar poate ma luminati voi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 ... eu nu am inteles principiul dar poate ma luminati voi... Pai... m-am uitat si eu si m-am uitat... si am citit... Concluzia mea: este un motor cu aburi. Adica un motor CU apa, dar energia nu si-o ia din apa... E doar o varianta a motorului cu aburi. Are o rezistenta pentru incalzirea (vaporizarea) apei. Despre avantajele prezentate - ca nu polueaza, ca e silentios, ca nu foloseste combustibili conventionali... ramane de discutat. Nu spune ce combustibil foloseste. Energia pentru rezistenta electica de mare putere de unde o ia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katman Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Pai... m-am uitat si eu si m-am uitat... si am citit... Concluzia mea: este un motor cu aburi. Adica un motor CU apa, dar energia nu si-o ia din apa... E doar o varianta a motorului cu aburi. Are o rezistenta pentru incalzirea (vaporizarea) apei. Despre avantajele prezentate - ca nu polueaza, ca e silentios, ca nu foloseste combustibili conventionali... ramane de discutat. Nu spune ce combustibil foloseste. Energia pentru rezistenta electica de mare putere de unde o ia? Rezistenta se alimenteaza probabil de la o baterie, dar asta inseamna din nou introducerea unui factor extern. Cred ca domnul si-a numit motorul ca mergind cu apa pe acelasi principiu pe care cel cu aburi se numeste "cu aburi" desi aburul este produs prin influenta altui factor (ardere de carbuni/lemne in cazul clasic, respectiv o rezistenta incandescenta in cazul de fata). Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 Rezistenta se alimenteaza probabil de la o baterie, dar asta inseamna din nou introducerea unui factor extern. Cred ca domnul si-a numit motorul ca mergind cu apa pe acelasi principiu pe care cel cu aburi se numeste "cu aburi" desi aburul este produs prin influenta altui factor (ardere de carbuni/lemne in cazul clasic, respectiv o rezistenta incandescenta in cazul de fata). ok, si energia bateriei? Sunt curios sa vad niste randamente, bilantul energetic... Nu da nicio data, nimic despre sursa de energie/combustibil Cred ca-i o mare vrajeala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taxon Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 toto, inainte sa dai verdicte, de ce nu sapi tu mai adinc internetul pe tema asta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toto Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 toto, inainte sa dai verdicte, de ce nu sapi tu mai adinc internetul pe tema asta? Of, of, of... coane taxoane... Tu macar te-ai uitat la explicatii, la principiul de functionare? Ai deschis link-ul, ai vazut pozele? Dar poate ne explici tu... la obiect daca se poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts