Jump to content

Recommended Posts

Posted

... eu nu am inteles principiul dar poate ma luminati voi... 35.gif

Pai... m-am uitat si eu39.gif si m-am uitat... 39.gif si am citit... 106.gif

Concluzia mea: este un motor cu aburi. Adica un motor CU apa, dar energia nu si-o ia din apa... E doar o varianta a motorului cu aburi.

Are o rezistenta pentru incalzirea (vaporizarea) apei.

Despre avantajele prezentate - ca nu polueaza, ca e silentios, ca nu foloseste combustibili conventionali... ramane de discutat.

Nu spune ce combustibil foloseste. Energia pentru rezistenta electica de mare putere de unde o ia?

106.gif

Posted

Pai... m-am uitat si eu39.gif si m-am uitat... 39.gif si am citit... 106.gif

Concluzia mea: este un motor cu aburi. Adica un motor CU apa, dar energia nu si-o ia din apa... E doar o varianta a motorului cu aburi.

Are o rezistenta pentru incalzirea (vaporizarea) apei.

Despre avantajele prezentate - ca nu polueaza, ca e silentios, ca nu foloseste combustibili conventionali... ramane de discutat.

Nu spune ce combustibil foloseste. Energia pentru rezistenta electica de mare putere de unde o ia?

106.gif

Rezistenta se alimenteaza probabil de la o baterie, dar asta inseamna din nou introducerea unui factor extern. Cred ca domnul si-a numit motorul ca mergind cu apa pe acelasi principiu pe care cel cu aburi se numeste "cu aburi" :)) desi aburul este produs prin influenta altui factor (ardere de carbuni/lemne in cazul clasic, respectiv o rezistenta incandescenta in cazul de fata).

Posted

Rezistenta se alimenteaza probabil de la o baterie, dar asta inseamna din nou introducerea unui factor extern. Cred ca domnul si-a numit motorul ca mergind cu apa pe acelasi principiu pe care cel cu aburi se numeste "cu aburi" :)) desi aburul este produs prin influenta altui factor (ardere de carbuni/lemne in cazul clasic, respectiv o rezistenta incandescenta in cazul de fata).

ok, si energia bateriei? Sunt curios sa vad niste randamente, bilantul energetic... Nu da nicio data, nimic despre sursa de energie/combustibil

Cred ca-i o mare vrajeala.

• 2 weeks later...
Posted

toto, inainte sa dai verdicte, de ce nu sapi tu mai adinc internetul pe tema asta?

Of, of, of... coane taxoane... angry.gif

Tu macar te-ai uitat la explicatii, la principiul de functionare? Ai deschis link-ul, ai vazut pozele?

Dar poate ne explici tu... la obiect daca se poate. 6.gif