Jump to content

Studio de televiziune şi ziar la Universitatea "Danubius"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Studio de televiziune şi ziar la Universitatea "Danubius"

Proiectul Vehmed (Vehicule media pentru formarea abilităţilor practice, televiziuni şi ziare operate de studenţi pentru studenţi), care îşi propune pregătirea a 400 de studenţi la jurnalism pentru piaţa muncii, prin crearea, în şcoli, a unor studiouri de televiziune şi a unor redacţii de ziar unde aceştia să lucreze, a fost lansat vineri, într-o conferinţă ce a avut loc la Centrul Infoeuropa din Capitală. Astfel, la Universitatea "Hyperion" din Bucureşti, Universitatea "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca şi Universitatea "Danubius" din Galaţi vor fi amplasate câte un studio de televiziune online şi câte o redacţie de ziar, în care vor lucra studenţi la jurnalism (200 de studenţi la Hyperion, 100 - la "Babeş-Bolyai" şi 100 - la "Danubius"), începând din acest an şcolar până în iulie 2013. Această activitate va fi echivalată cu cele 90 de ore de practică obligatorii. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Costul total al proiectului este de 19.990.005 lei.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Curs de televiziune de la Universitatea Danubius

Pasul de la teorie la practica este acum mult mai usor pentru studentii Universitatii Danubius din Galati. Ei au la dispozitie, din acest semestru, cel mai modern studio TV din mediul universitar. Dotarile, de ultima generatie, au fost achizitionate din fonduri europene, astfel ca tinerii pot invata, intr-un cadru profesionist, ce inseamna televiziunea. La nivel national, doar trei universitati beneficiaza de astfel de dotari de top.

Universitatea Danubius din Galati se poate mandri cu un studio TV echipat cu dotari de ultima generatie, ce are ca scop pregatirea studentilor care vor sa isi gasesca un loc de munca, dupa ce termina facultatea.Studentii s-au aratat incantati de aceasta initiativa, mai ales ca cei mai multi nu vazusera pana acum ce fel functioneaza un studio de televiziune.Cei interesati de munca studentilor, pot viziona productiile lor accesand site-ul universitatii Danubius.

a1galatibraila.ro

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.