Jump to content

Încă o tentativă de suicid la Penitenciarul Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Încă o tentativă de suicid la Penitenciarul Galaţi

În data de 11.10.2010, în jurul orei 16:50, persoana privată de libertate M.C., în vârstă de 30 ani, condamnată la o pedeapsă privativă de libertate de 5 ani şi 2 luni pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Persoana privată de libertate a fost surprinsă în grupul sanitar al camerei de detenţie, cu ocazia unui control inopinat, chiar în timpul tentativei de suicid.

A fost anunţat imediat personalul medical al unităţii, care a intervenit pentru acordarea primului ajutor, ulterior deţinutul a fost transportat la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi. Urmare a recomandărilor specialiştilor Spitalului de Urgenţe „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi, M.C. a fost transferat la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galaţi, urmând a fi externat în cursul zilei de astăzi. Starea sa de sănătate este stabilă.

Motivaţia gestului suicidar o constituie nemulţumirea persoanei condamnate privind propunerea de amânare a liberarii condiţionate.

M.C. este înregistrat în evidenţele noastre cu săvârşirea, în anul 2010, a 9 abateri disciplinare (autoagresiune, atitudine necuviincioasă faţă de cadre, nerespectarea regulamentului de ordine interioară, etc.).

Comisar şef Viorel AILINCĂI, Director Penitenciarul Galaţi

Cătălin Marin, în vârstă de 30 de ani, încarcerat în Penitenciarul Galaţi, a vrut să-şi ia viaţa luni după-amiază, încercând să se spânzure toaleta celulei.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_detinut_de_la_Penitenciarul_Galati_a_incercat_sa_se_sinucida_in_toaleta_celulei_0_352165132.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.