Jump to content

Bătrână de 81 de ani violată de chiriaş


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Bătrână de 81 de ani violată de chiriaş

Gherghina Nazare, în vârstă de 81 de ani, din Munteni, a ajuns luni noaptea la spital în stare foarte gravă. Aceasta a trecut prin clipe de coşmar când cel pe care-l găzduise, în urmă cu câteva zile, a bătut-o cu săbăticie, după care a violat-o. Ghinionul femeii face ca agresorul să fie adus la ea în casă chiar de către fiul ei. „A venit la mine în casă şi mereu mi-a zis că nu se lasă până nu imi face tot felul de prostii. Eu sunt femeie bătrână, nici nu mă gândesc la aşa ceva. M-a trântit şi m-a bătut de nu am mai ştiu ce-i cu mine. Am făcut numai sânge în toată casa. Şi-a bătut joc de mine când cu faţa în sus, când cu faţa în jos. A zis că pleacă săş-i cumpere ţigări şi mi-a zis că atunci când se întoarce mă chinuie toată noaptea. Am reuşit să ies în faţa casei şi să ţip la o vecină”, povesteşte îngrozită femeia, de pe patul de spital.

Familia bătrânei, care a fost anunţată de către localnici, a găsit-o pe aceasta într-o baltă de sânge, cu hainele rupte pe ea. „M-au anunţat că mama a fost violată. Este un străin care lucra acolo în sat şi locuia la ea. A violat-o şi a bătut-o tare de tot”, spune Toader Nazare, fiul victimei.

Medicii au fost şi ei îngroziţi de felul în care arăta femeia după experienţa prin care a trecut şi au internat-o de urgenţă pentru investigaţii amănunţite şi tratament. „La Galaţi a mai fost înregistrat un succes al gerontosexologiei. Victima 81 de ani, agresorul 30 de ani, ea proprietară, el chiriaş. A considerat că în cadrul chiriei a primit şi drepturi sexuale. Femeia a ajuns la spital cu o fractură de femur şi cu un traumatism cranian şi facial”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar agresorul este audiat în acest moment. „Suspectul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/O_batrana_de_81_de_ani_a_fost_violata_de_chiriasul_ei-mai_tanar_cu_50_de_ani_0_352165343.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.