Jump to content

Concurs european de fotografie


dcp100168

Recommended Posts

Concurs european de fotografie

In cadrul Anului European al Dialogului Intercultural 2008, in luna martie, a fost lansata, prin portalul special dedicat http://www.street-cultures.eu , initiativa fotografica a Uniunii Europene "Diversitate pe strada mea". Competitia se adreseaza tuturor rezidentilor din spatiul UE, fara a tine seama de varsta sau origine, intre care tinerii reprezinta o categorie speciala. Participantii sunt invitati sa isi exprime viziunea proprie asupra diversitatii sau a dialogului intercultural prin surprinderea de instantanee. Inspiratia poate fi gasita in domenii ca educatia, religia, migratia, stiinta, cultura, minoritatile sau tineretul. Sau, asa cum anunta si tema concursului, oriunde se intalnesc oameni provenind din diferite culturi: pe strada, in cafenele, scoli, la locul de munca etc. Fotografiile se vor inscrie in competitie folosind portalul dedicat concursului. Data limita a inscrierii este 30 iunie 2008.

P.S. Această informaţie nu are strict legătură cu Galaţiul, dar avem printre noi un pasionat de fotografie - gvincentiu (memberlist.php?mode=viewprofile&u=54) care are toate şansele să obţină un premiu!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.