Jump to content

Schimb de cărţi la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Schimb de cărţi

La operaţiunea „Schimb de cărţi" din Geenie Cafe sunt aşteptaţi cât mai mulţi gălăţeni. Ajunsă la a doua ediţie, la Galaţi, originala manifestare va avea loc în acest week-end în Geenie Cafe.

"Schimb de cărti" reprezintă de fapt o serie de întâlniri lunare care se desfăşoară în mai multe oraşe din România (şi nu numai), simultan. "Pe scurt, ne întâlnim pentru a schimba cărţi între noi şi a discuta într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre cărţi, autori, edituri şi orice ne mai trece prin minte. Intrarea este liberă şi oricine poate participa", spune Elena Gavrilă, una dintre organizatoare.

"Veniţi doar ca să ne cunoaştem şi să bem un suc împreună. De asemenea, puteţi veni şi pleca oricând şi puteti lua cărţi chiar dacă n-aţi adus nimic în schimb. Dacă nu vreţi să luaţi vreo carte, deşi aţi adus trei, este foarte bine şi aşa", mai spune zâmbind Elena.

Operaţiunea "Schimb de cărţi" va avea loc duminică şi va începe la ora 15.00.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/vrei-schimbi-carte-schimb-o-duminica_0_353964678.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.