Jump to content

Elevă ameninţată cu arma la Tecuci


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Elevă ameninţată cu arma la Tecuci

La data de 14.10.2010, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizata de C. Alina de 17 ani, din com. Gohor, elevă la o şcoală din Tecuci, despre faptul că in dimineaţa aceleiaşi zile, în jurul orei 09.00, în timp ce se deplasa spre scoală, în staţia de autobuz din comună, a fost acostata de R. Marian de 20 ani, din Gohor, fostul ei prieten, care a ameninţat-o cu un pistol cu gaze cu care a tras un foc în plan vertical.

Poliţiştii l-au condus pe tânăr la sediul poliţiei pentru cercetări stabilind că acesta deţine în mod ilegal un pistol cu gaze care face parte din categoria armelor neletale, supuse regimului autorizării.

Pistolul a fost ridicat în vederea cercetărilor, iart lui R. Marian i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinerea ilegală a unei arme neletale, supuse regimului autorizării şi ameninţare.

http://gl.politiaromana.ro/index.php?act=articol_detaliu&id=3339

Link to comment
Share on other sites

„Iubeşte-mă, altfel te împuşc!”

* Adolescentă ameninţată cu arma de către fostul iubit *

Cine nu a fost supărat când iubitul sau iubita i-a declarat că îl apreciază nespus, mai ales dacă nu îl mai vede? În final, toţi ne-am resemnat şi ne-am văzut de viaţă. Nu şi romanticul Marian Râpă, de 20 de ani, din comuna Gohor. Astfel, joi, Poliţia Tecuci a fost sesizată de către Alina, de 17 ani, din Gohor, elevă la o şcoală din Tecuci: în dimineaţa aceleiaşi zile, la ora 9,00 în timp ce se ducea la şcoală, fata a fost acostată în staţia de autobuz din comună de către Marian Râpă, fostul ei prieten. Deranjat că a fost părăsit, fostul iubit a ameninţat-o pe adolescentă cu un pistol cu gaze, vrând chiar s-o impresioneze şi cu un foc tras în aer. Prin aceste gesturi, tânărul îi cerea fostei nici mai mult, nici mai puţin, decât să fie din nou cu el şi să îl iubească la loc.

Poliţiştii l-au dus pe Marian la sediu pentru cercetări, stabilind că gohoreanul are în mod ilegal un pistol cu gaze, armă care face parte din categoria armelor neletale supuse regimului autorizării. Pistolul a fost ridicat în vederea cercetărilor, iar lui Marian i s-a făcut dosar penal, fiind cercetat în libertate pentru deţinerea ilegală a unei arme neletale şi ameninţare.

Prozaic final pentru o iubire aşa fierbinte, este?

http://www.viata-libera.ro/articol-%E2%80%9EIubeste-ma_altfel_te_impusc%E2%80%9D_2.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.