Jump to content

O tonă şi jumătate de alcool de contrabandă confiscat la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

O tonă şi jumătate de alcool de contrabandă confiscat la Galaţi

Reprezentanţii Autorităţii vamale au confiscat aproape 1.600 de litri de băuturi alcoolice, în valoare de peste 8.500 de lei, de la o societate comercială, deţinute fără documente de provenienţă.

O echipă formată din inspectori vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi (DRAOV), Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Galaţi (DJAOV) şi cu sprijinul Seviciului de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Galaţi, a efectuat joi un control la o societate comercială, care vindea băuturi alcoolice. În depozitul firmei, inspectorii au descoperit 108 litri de băuturi spirtoase, 493 litri de vin şi 989 litri de bere, în total 1.590 de litri de bauturi alcoolice – produse accizabile, deţinute fără acte de provenienţă. „Întreaga cantitate de alcool, în valoare de 8.560 de lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către reprezentanţii autorităţii vamale, agentul economic fiind sancţionat contravenţional cu amenda în cuantum de 20.000 lei, pentru încălcarea legislaţiei în vigoare privind deţinerea şi comercializarea produselor accizabile”, spune Sorin Niţă, purtător de cuvânt al DRAOV Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Peste_o_tona_si_jumatate_de_alcool_de_contrabanda_confiscat_la_Galati_0_354564920.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.