Jump to content

Primăria Galaţi promite eliberarea certificatelor de urbanism în cinci zile


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Primăria Galaţi promite eliberarea certificatelor de urbanism în cinci zile

Conform viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, din 2011, Primăria va emite certificate de urbanism şi a autorizaţii de construire în regim de urgenţă. „În urma modificării organigramei Primăriei şi a reorganizării interne a unor direcţii şi servicii, au fost demarate noi proceduri pentru eficientizarea activităţii de autorizare a construcţiilor. Astfel, emiterea certificatelor de urbanism şi a autorizaţiilor de construire nu va depăşi termenul legal de 30 de zile, calculat de la data depunerii documentaţiei tehnice complete”, a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco. „Urmează ca, începând cu anul viitor, să introducem şi sistemul de emitere a acestor acte în regim de urgenţă, de maxim 5 zile, pentru certificatele de urbanism, respectiv maxim 10 zile pentru autorizaţiile de construire. Cei care vor apela la regimul de urgenţă vor achita o taxă suplimentară, a cărei valoare va fi stabilită într-una din şedinţele viitoare de Consiliu Local”, a declarat viceprimarul.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Vesti_bune-_Primaria_va_emite_certificate_de_urbanism_in_doar_cinci_zile_0_354564878.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.