Jump to content

Magazin de îmbrăcăminte Takko la Galaţi


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Magazin de îmbrăcăminte Takko la Galaţi

Compania germană de îmbrăcăminte Takko Fashion va deschide până la finele anului magazine în Cluj, Craiova, Buzău, Galaţi, Timişoara, Deva şi Sibiu, a anunţat Cosmin Ulmean, director de vânzări pe România. Takko intenţionează să deschidă 100 de magazine în România în următorii trei ani. În Europa, compania are 1.100 de magazine şi planuri de extindere cu 150 de unităţi pe an. Takko a fost înfiinţată în 1982 şi este al doilea mare retailer de pe piaţa de profil din Germania. Ulmean, a declarat că investiţia în primul magazin din România, de la Arad, este de 500.000 de euro, spaţiul fiind închiriat într-un complex comercial de cinci magazine aflat în centrul oraşului. Pe suprafaţa de prezentare şi vânzare de 500 mp vor fi comercializate peste 25.000 de articole de îmbrăcăminte.

http://www.ziuadecj.ro/economic/magazin-takko-la-cluj--44540.html

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Magazin Takko la noul Kaufland

Takko Fashion urmeaza sa deschida pe 18 aprilie un nou magazin in Galati, strada Prelungirea Brailei nr. 144, langa Kaufland. Va fi cel de-al 64-lea magazin pe piata din Romania si unul dintre cele zece pe care retailerul german si le-a propus sa le deschida pana la sfarsitul anului 2013 in tara noastra.
Takko Fashion numara la ora actuala peste 1,777 de magazine in Europa si isi continua expansiunea pe piata autohtona inceputa in 2007 cu scopul bine stabilit de a deschide 100 de magazine, in functie de spatiile de deschidere.

Takko Fashion

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.