Jump to content

Un gălăţean urmărit internaţional a fost prins acasă


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Un gălăţean urmărit internaţional a fost prins acasă

Viorel B., în vârstă de 39 de ani, din satul Ijdileni, comuna Frumuşiţa, Galaţi, a fost reţinut în această dimineaţă de către poliţişti. Acesta era dat în urmărire internaţională de doi ani de zile, de către autorităţile din Germania. Gălăţeanul, împreună cu alte patru persoane au furat aparatură electronică dintrun depozit, din Postdam, în noaptea de 23/24 aprilie 1995. „Bărbatul era dat în urmărire internaţională din data de 29 octombrie 2008. pe baza unui mandat de arestare emis de autorităţile din localitatea Postdam – Germania. Acesta va fi prezentat Curţii de Apel Galaţi pentru emiterea mandatului de arestare provizorie, în vederea extrădării către autorităţile din Germania”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

http://www.adevarul.ro/locale/galati/Un_galatean_dat_in_urmarire_internationala_de_doi_ani_a_fost_prins_astazi_dimineata_0_357564620.html

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.