dcp100168 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Condamnările lui Andrei Lişinschi, pe internetA început campania electorală (deşi nu oficial) şi evident au început şi atacurile la adresa candidaţilor. Primul dintre ele conţine dosarele şi condamnările lui Andrei Lişinschi, candidatul PD-L pentru Primăria Galaţi, care au fost postate recent pe internet, la adresa http://www.puscarias-vrea-primarie.tk/
dcp100168 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Cum pagina de mai sus a fost suspendată, a apărut alta (cu acelaşi conţinut)!http://www.www.candidatul.wordpress.com
dcp100168 Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Galaţi: Candidatul PDL Andrei Lişinschi, condamnat înainte de 1989Lupta pentru fotoliul de primar al Galaţiului devine din ce în ce mai încrâncenată. După ce sâmbăta trecută, şeful de campanie al filialei PSD, Gheorghe Saghian, a fost bătut pe stradă, ieri au început să circule pe internet o serie de documente privind trecutul candidatului PDL, Andrei Lişinschi. Potrivit unor copii după o sentinţă judecătorească, Andrei Lişinschi a fost condamnat în 1982, de Judecătoria Galaţi, la închisoare pentru un an şi opt luni, sub acuzaţ ia de speculă cu valută şi ţigări. „Eu ştiam de această condamnare de trei ani. Nu merită luată în seamă, deoarece Andrei Lişinschi, fost marinar, a fost condamnat pentru speculă, iar în perioada comunistă toţi marinarii vindeau ţigări şi blugi. E o exagerare a acestui caz a celor de la PSD, care profită că un om de-al lor a fost bătut în stradă pentru a ataca celelalte partide“, consideră Cosmin Păun, preşedintele organizaţiei PDL Galaţi. Andrei Lişinschi nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta situaţia. De altfel, condamnarea din 1982 nu-l împiedică să candideze la funcţia de primar pentru că, imediat după Revoluţia din ’89, justiţia a reabilitat marea majoritate a faptelor de speculă din perioada comunistă.http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... e-de-1989/
apolitic Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Si dupa tine ... asta inseamna ca cei care au furat ... in perioada aceea nu sunt tot HOTI?Haideti sa fim sinceri ... pe dosarele alea de acolo nu erau doar cu specula ... era vorba si de un furt de casetofon .. furtul nu e specula ... Dar pe de alta parte ... ce poti cere de la un individ condamnat pentru un rahat de hotie ? Lisinschi a dovedit toata viata ca asta stie sa faca ... sa FURE ... va rog eu ajutatil sa devina primarul Galatiului ca sa va poata fura si pe voi ... Rusine celor de la PD-L Galati ca sil sustin. PS: Dar defapt de ce ma mir de la PD-L galati ... este condus de un hot (marinar ca si lisinschi ... probabil lisinschi in copilaria lui ii facea gehtele pe vapor) si un corupt care ste cercetat penal pentru luare de mita. Pe langa asta ... toader a sustinut si la tineret un corupt ... il cheama Eduard Vasilache ... care are 2 condamnari pentru inselaciune ... Ma mir ca au mai lasat ceva din tara asta amarata ... PS1: daca nu ma credeti o sa revin cu linkuri ... PS2: siteul cu *.tk a fost inchis ... oare de ce ... sa imi raspuna internauti mai destepti ca mine.
Nirol Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Si dupa tine ... asta inseamna ca cei care au furat ... in perioada aceea nu sunt tot HOTI?Haideti sa fim sinceri ... pe dosarele alea de acolo nu erau doar cu specula ... era vorba si de un furt de casetofon .. furtul nu e specula ... Dar pe de alta parte ... ce poti cere de la un individ condamnat pentru un rahat de hotie ? Lisinschi a dovedit toata viata ca asta stie sa faca ... sa FURE ... va rog eu ajutatil sa devina primarul Galatiului ca sa va poata fura si pe voi ... Rusine celor de la PD-L Galati ca sil sustin. PS: Dar defapt de ce ma mir de la PD-L galati ... este condus de un hot (marinar ca si lisinschi ... probabil lisinschi in copilaria lui ii facea gehtele pe vapor) si un corupt care ste cercetat penal pentru luare de mita. Pe langa asta ... toader a sustinut si la tineret un corupt ... il cheama Eduard Vasilache ... care are 2 condamnari pentru inselaciune ... Ma mir ca au mai lasat ceva din tara asta amarata ... PS1: daca nu ma credeti o sa revin cu linkuri ... PS2: siteul cu *.tk a fost inchis ... oare de ce ... sa imi raspuna internauti mai destepti ca mine.interesant ce spui ! pai daca toata viata a furat, speculat ,......, clar ca are ceva in sange ! ce sa caute asta la conducerea orasului ! am fi niste prosti sa-l votam !problema este ca nici nu prea avem pe cine vota , toti sunt niste banditi mai mult sau mai putin !
doctor Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ce conteaza trecutul!!??? cand va vad cum traiti asa in trecut imi vine sa mor!!!!prezentul…PREZENTUL asta conteaza!Domnul Lisinschi are un PREZENT care promite mult Galatiului!!la mentalitatea voastra va zic ca singura gresala este ca Domnul Lisinschi nu a ascuns trecutul lui…sunt sigura ca posibilitatea materiala o avea sa plateasca sa il ascunda asa ca hai sa apreciem FAIR-PLAYUL si sa castige cine e cel mai bun si cine poate oferi orasului o dezvoltare la fel de prospera ca si prosperitatea care o confera afacerilor sale!!
Nirol Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ce conteaza trecutul!!??? cand va vad cum traiti asa in trecut imi vine sa mor!!!!prezentul…PREZENTUL asta conteaza!Domnul Lisinschi are un PREZENT care promite mult Galatiului!!la mentalitatea voastra va zic ca singura gresala este ca Domnul Lisinschi nu a ascuns trecutul lui…sunt sigura ca posibilitatea materiala o avea sa plateasca sa il ascunda asa ca hai sa apreciem FAIR-PLAYUL si sa castige cine e cel mai bun si cine poate oferi orasului o dezvoltare la fel de prospera ca si prosperitatea care o confera afacerilor sale!!doctore , nu te supara ca-ti spun ,esti pe felie cu el ?! ce mentalitati frate ??? cand asta-i hot(speculant,....,etc) din nascare !tu esti de acord sa votam in fruntea orasului asa ceva ????fereasca cel de sus !
patricia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 poate ca ar trebui sa avem incredere in capacitatea unui individ de a se reabilita.poate ca regreta ca a gresit si poate ca si-a propus sa nu mai faca.de ce sa nu-i dam o sansa? :roll:
Nirol Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 poate ca ar trebui sa avem incredere in capacitatea unui individ de a se reabilita.poate ca regreta ca a gresit si poate ca si-a propus sa nu mai faca.de ce sa nu-i dam o sansa? :roll:patricia , stii este o vorba din batrani ""lupul isi schimba paru' dar naravul ba !"vrei sa-mi spui tu mie ca Lisinski a facut avere din bani curati !uite ca si pe aici sunt culori politice de nu se poate, propun macar sa avem bunul simt sa nu mai exageram in a sustine un anume candidat pe care sa-l "spalam","apretam",............, si la urma sa-l scoatem primar.De ce asta !? pentru PD-L ,pt.interesele mafiotilor locali,....., sau pt. cine ?! ca pt. omul de rand sigur NU !
riaji Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Ba fratilor, are dreptate Patricia...dati-le ma o sansa. Mai dati-le o sansa lu alde Marius Necula, care a facut ravagii pe unde a fost, a decapitalizat toate intreprinderile din Galati, cat a fost sub aripa PSD, si acum e mare om de dreapta. Dati-i o sansa lu Lisinschi, ca s-a convertit si a devenit om bun...eventual, mai dati-i o sansa lui Nicolae, ca pana moare, poate apuca sa faca ceva si pentru primarie. Mai votati-l odata si pe Iliescu la presedintia Romaniei daca mai candideaza, ca poate, cine stie, din secretar al PCR, devenit apoi reprezentant al democratiei din Romania, ar mai face si altceva decat sa acopere sacali ca Nastase. Fratilor, sunteti nebuni, fara suparare... Daca ati ajuns sa fiti prostiti de ideea asta ca omul s-a schimbat, ca nu stiu ce.. inseamna ca va meritati fratilor soarta!! Dati-o in colo de treaba, auzi... "omul s-a schimbat merita o a doua sansa..". Dati-le voi toate sansele sa va lase pe voi si pe urmasii vostri alde niste 8 clase, niste nimicuri, in fundul gol si sa va rada in nas, ori de cate ori au ocazia.
Recommended Posts