Jump to content

Mai puţini şefi la AFDJ


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Mai puţini şefi la AFDJ

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii (MTI) vrea să reducă numărul administratorilor la opt companii din subordine, pentru eficientizarea activităţii acestora, astfel că în total vor fi excluse 24 de persoane membre CA, iar fiecare societate va rămâne cu şapte administratori. Astfel, numărul administratorilor va fi redus de la 11 la 7 la CFR Călători, CFR SA, CFR Marfă şi Autoritatea Navală, şi de la 9 la 7 persoane în cazul Autorităţii Rutiere Române, Autorităţii Feroviare Române, Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale şi Administraţiei Fluviale a Dunării de Jos Galaţi. Membrii CA vor fi aleşi pentru o perioadă de patru ani. Aceeaşi măsură a fost luată de MTI la sfârşitul lunii septembrie pentru Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, unde numărul administratorilor a fost redus cu opt persoane, la 15 membri.

http://www.curierulnational.ro/Actualitate/2010-10-22/MTI+pune+pe+liber+24+de+membri+in+CA+al+companiilor+din+subordine&hl=Galati&tip=toate

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.