Jump to content

Mitica Dragomir îl propune pe Dorinel la "naţională"


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Dorinel Munteanu n-ar refuza să antreneze echipa natională

Dorinel Munteanu n-ar spune "nu" daca ar primi o oferta de a antrena echipa nationala de fotbal a Romaniei. "Nu m-am gandit sa ii iau locul lui Razvan, dar nu as spune nu in eventualitatea unei oferte", a spus Dorinel Munteanu pentru Sport.ro.

Pana sa ajunga la nationala, antrenorul Otelului Galati ii face doua propuneri Razvan Lucescu: "Rapa si Sarghi meritau la nationala mare".

Nationala Romaniei va juca sambata, de la ora 22:00, cu nationala Frantei, la Paris, intr-o partida din Grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Inaintea acestei dispute, clasamentul Grupei D se prezinta astfel: 1. Albania - 6 puncte, 2. Belarus - 4 puncte, 3. Franta - 3 puncte, 4. Bosnia-Hertegovina - 3 puncte, 5. Romania - 2 puncte, 6. Luxemburg - 0 puncte.

http://www.ziare.com/dorinel-munteanu/stiri-dorinel-munteanu/dorinel-munteanu-n-ar-refuza-nationala-romaniei-1046879

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mitica Dragomir îl propune pe Dorinel la "naţională"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, are numai cuvinte de lauda la adresa lui Dorinel Munteanu pentru parcursul pe care il are echipa sa, Otelul Galati si a spus ca il vede, intr-o zi, pe postul de selectioner la prima reprezentativa a Romaniei. "Il vad pe Dorinel Munteanu intr-o zi la echipa nationala. Este un om serios si cred ca va ajunge acolo. La Otelul, echipa este dupa chipul si asemanarea lui Dorinel. Mai jos de locul trei nu termina Galatiul in acest sezon. Alergatura niveleaza valorile, chiar daca ei nu au jucatori care sa faca diferenta", a declarat Dumitru Dragomir, la postul de televiziune "Gsp-TV".

http://www.sptfm.ro/liga-i/dragomir_il_propune_pe_dorinel_la_8nationala90.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Dorinel Munteanu: "Nu sunt pregatit pentru a antrena echipa nationala"

Dorinel Munteanu, antrenorul liderului Otelul Galati, spune ca inca nu este pregatit pentru a deveni selectionerul Romaniei, deoarece nu are suficienta experienta. "Ma bucur ca lumea se gandeste la mine, dar nu sunt pregatit pentru a antrena echipa nationala. Nu am suficienta experienta pentru a ocupa acest post. In viitor voi vedea lucrurile altfel daca voi acumula experienta si performante", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu a fost inclus de Mircea Sandu, presedintele FRF, pe lista de posibili inlocuitori ai lui Razvan Lucescu.

http://www.sport365.ro/Dorinel_Munteanu_Nu_sunt_pregatit_pentru_a_antrena_echipa_nationala_-n130717.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dorinel Munteanu: Nu sunt pregătit să fiu antrenorul echipei naţionale

Tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu are experienţa necesară pentru a fi antrenorul echipei naţionale.

"Suntem dezamăgiţi. Sper ca marţi să câştigăm şi apoi să se tragă concluziile după această dublă. Asta este, trebuie să acceptăm situaţia. Suntem într-o criză profundă la echipa naţională şi trebuie să facem cu toţii ceea ce putem ca să ieşim din această criză. Eu mă bucur şi-mi face o mare cinste faptul că se gândeşte cineva la mine ca un posibil antrenor al echipei naţionale, dar nu sunt pregătit pentru aşa ceva, nu am experienţa necesară. Ca să fii antrenor la naţională trebuie să îndeplineşti multe criterii. Nu cred că la momentul acesta sunt mulţi antrenori în România care să poată scoate naţionala din această pasă proastă. Da, Piţurcă poate fi unul dintre ei, dar eu nu spun că trebuie schimbat Răzvan", a declarat Dorinel Munteanu.

http://www.mediafax.ro/sport/dorinel-munteanu-nu-sunt-pregatit-sa-fiu-antrenorul-echipei-nationale-8106136

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.