Jump to content

Carol Dina candidează pentru şefia CJ


dcp100168

Recommended Posts

Carol Dina candidează pentru şefia CJ

PRM a decis ca la alegerile locale din iunie să candideze o serie de parlamentari ai partidului. Liderul formaţiunii, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că senatorul Carol Dina va încerca să devină preşedinte al CJ Galaţi.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Carol Dina

"Aş vrea să rămân acasă"

Senatorul PRM Carol Dina a anunţat oficial că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţului. Parlamentarul susţine că nu este doar o candidatură formală şi chiar e gata să renunţe la demnitatea de senator pentru CJ: "Aş vrea să rămân acasă". Marin Costel, consilier judeţean PRM şi actualul director Apă‑Canal, s‑a înscris în cursa pentru Primărie, dar, în acelaşi timp, candidează pentru un loc şi în Consiliul Judeţului şi în Consiliul Local. Dina i‑a nominalizat ieri pe câţiva dintre candidaţii la primăriile celor mai importante localităţi din judeţ: juristul Marin Nicolae la Tecuci, Ionel Vârlan la Târgu Bujor. Senatorul a criticat "travaliul" prin care sunt siliţi să treacă toţi candidaţii, obligaţi să completeze nu mai puţin de patru declaraţii de câte patru ori. Cei care candidează pentru mai multe funcţii, scriu un număr dublu sau triplu de documente. Carol Dina a mai spus că PRM îşi va lansa la rându‑i candidaţii la locale, dar nu cu "opulenţa" cu care au făcut‑o celelalte partide.

http://www.viata-libera.ro/index.php?pa ... l&id=23599

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.