Jump to content

Începe al treilea război mondial pe 11 noiembrie?


AndreiM
 Share

  

24 members have voted

  1. 1. Începe al treilea război mondial pe 11 noiembrie?

    • Sunt convins
    • Lăsaţi prostiile
    • Habar n-am


Recommended Posts

O zi până la al treilea război mondial?

Numărătoarea inversă până la izbucnirea celui de-al treilea Război Mondial se apropie de sfârşit. Cel puţin asta susţin cei care cred în predicţiile Babei Vanga, prezicătoarea care a indicat că un conflict armat de amploare mondială va începe la data de 11 noiembrie. Potrivit mai multor articole apărute de-a lungul timpului în presă, şi Nostradamus ar fi prezis acelaşi lucru, în timp ce tehnologia Web-bot, care face predicţii pe baza informaţiei ce circulă pe net, indică de asemenea o mare conflagraţie în viitorul apropiat.

Cine este Baba Vanga?

Clarvăzătoarea Vanga, pe numele ei adevărat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în 1911 şi a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscută după ce mai mult de 80% dintre predicţiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat că poate vedea viitorul încă de pe când era copil şi a descoperit o oaie din turma tatălui care dispăruse. La 12 ani, a rămas fără vedere în urma unui accident. A fost trantită într-un lan de grâu de o furtună puternică iar localnicii au găsit-o cu genele acoperite de nisip. La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanităţii: cel de-Al Doilea Război Mondial, căderea comunismului şi moartea lui Stalin.

Ce a prezis Baba Vanga

Cel de-al treilea Război Mondial va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014. Războiul va fi mai întâi mic apoi se vor folosi arme nucleare şi apoi arme chimice.

2011 - Animalele şi plantele din Emisfera Nordică vor dispărea din cauza armelor chimice şi biologice. Musulmanii vor ataca europenii rămaşi

2014 - Majoritatea oamenilor se vor îmbolnăvi de cancer

2016 - Europa va rămâne aproape nepopulată

2018 - China se va transforma în cea mai mare putere mondială

2023 - Orbita Pământului se va înclina

2033 - Calota polară se va topi

2043 - Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi înfloritoare.

2066 - Americanii atacă Roma Islamică folosind arme meteorologice.

2076 - Va domni din nou comunismul pe Pământ.

Predicţiile Babei Vanga se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii.

În urmă cu doi ani, în luna mai a anului 2008, casa clarvăzătoarei Vanga din oraşul Petrich, Bulgaria, a fost transformată în muzeu.

Predicţiile clarvăzătoarei Vanga, susţinute de Web Bot

Dar baba Vanga nu este singura care a prezis un conflict de proporţii în noiembrie 2010. Un soft faimos pe Internet, creat iniţial pentru monitorizarea bursei, este utilizat în prezent pentru prezicerea viitorului. Potrivit inventatorilor programului, Web Bot ar fi prezis prăbuşirea WTC, dezintegrarea navetei Columbia din 2003, pana de curent din SUA din 2003, tsunami-ul din decembrie 2004 şi uraganul Katrina din 2005.

Softul Web Bot a fost creat de americanii Cliff High şi George Ure. Programul selectează, conectează şi interpretează site-urile pe care apar anumite cuvinte-cheie. Pe baza acestui algoritm, creatorii lui susţin că se pot prezice evenimente viitoare. Ca şi Baba Vanga, Web Bot a prezis că în perioada 8-11 noiembrie 2010 va izbucni un mare conflict armat.

http://www.antena3.ro/life-show/bizar/o-zi-pana-la-al-treilea-razboi-mondial-vezi-ce-a-mai-prezis-baba-vanga-112908.html

Link to comment
Share on other sites

Astăzi începe al treilea Război Mondial? Iranul ar putea fi atacat din România

60 de avioane F16 s-au antrenat in ţara noastră pentru război.

Un război intre Statele Unite şi Iran poate izbucni oricand. Motivaţia americanilor este că ţara islamică pregăteşte pe ascuns bomba atomică. Dacă vor fi atacaţi, iranienii ar putea riposta cu rachete capabile să lovească Romania, aliatul SUA - după cum a declarat chiar Fogh Rasmussen, secretarul general al NATO.

Conform unor surse militare, Iranul este cea mai mare putere dintre toate statele islamice ale lumii, întrecând Pakistanul şi Egiptul.

Printre altele, aliaţii presupun că iranienii au dispus la graniţa de nord-vest lansatoare de rachete antiaeriene S-300, cumpărate de la ruşi, deosebit de eficiente. Scopul lor este să doboare avioanele F16 care ar urma să atace Iranul dinspre România. Conform publicaţiei iordaniene The Jordan Times, 60 de avioane F16 au decolat de pe teritoriul ţării noastre pentru o serie de exerciţii militare care au avut loc în vara acestui an deasupra Mării Mediterane şi a Mării Roşii. Avioanele au însoţit bombardiere şi au exersat misiuni de realimentare în aer, misiuni de bombardament şi de luptă aeriană între avioane. Publicaţia iordaniană a subliniat că aceste exerciţii au avut rolul de a pregăti un atac asupra Iranului.

Puterea de la Teheran ar putea riposta însă prin intermediul rachetei Shahab-3, capabilă să atingă ţinte de pe teritoriul Turciei, Bulgariei şi României - conform declaraţiei secretarului general NATO, Fogh Rasmussen, făcută în luna mai cu ocazia unei prelegeri ţinute la Facultatea de Drept din Bucureşti.

Iranienii au şi avioane americane

Iranienii dispun de 300 de avioane de vânătoare şi bombardament, unele de producţie americană (F4; F5; F14 - primite pe vremea când erau aliaţi SUA), altele ruseşti (MIG 29) şi de producţie proprie (Saegheh).

Deţin şi trei submarine ruseşti de tip Kilo, dotate cu rachete cu rază de acţiune de 200 de kilometri, precum şi rachete balistice de tip Club-K, care pot distruge un portavion de la 200 de kilometri distanţă.

Au fost amplasate sisteme antirachetă

Pentru a-i proteja pe aliaţi de eventualele atacuri cu rachete ale iranienilor, au fost desfăşurate sisteme americane antirachetă în tot Orientul Apropiat. De asemenea, Israelul a anunţat că a cumpărat 90 de avioane F16 şi 5.000 de bombe inteligente.

Armata americană ar putea testa cu ocazia acestui război un nou tip de puşcă de asalt, XM25, care foloseşte cartuşe “inteligente”, ce îşi urmăresc ţinta şi în tranşee.

Europa, pe-un butoi de pulbere

O altă posibilă cauză care ar sta la baza începutului unui al treilea război mondial ar putea fi ameninţarea tot mai mare a reţelei teroriste Al-Qaida asupra Europei. Bătrânul continent stă pe un butoi de pulbere şi măsuri de securitate nemaîntâlnite au fost luate în Franţa, Anglia, Italia sau Germania după ce, în urmă cu doar două săptămâni, mai multe colete care conţineau explozibili au fost descoperite atât în aeroporturi, cât şi în preajma lor. De altfel, Interpolul a şi emis o atenţionare cu privire la acest lucru, atrăgând atenţia asupra pericolului care poate veni din coletele poştale sau chiar din cadourile de Crăciun. Mai multe pachetecapcană au fost descoperite recent şi în faţa unor ambasade europene din Atena. În cazul unui atentat terorist în Europa, este greu de crezut că ţările care luptă împotriva reţelelor de genul Al-Qaida nu vor răspunde.

thumb_612_x_0_4588-306512-principalele_tinte_ale_teroristilor.jpg

11, cifra fatidică a omenirii?

Până acum, cifra 11 este considerată, de cei pasionaţi de numerologie, una fatidică pentru americani, pentru că le aduce în permanenţă aminte de tragedia de la 11 septembrie 2001, când Turnurile Gemene ale World Trade Center s-au prăbuşit în urma unui atac terorist, revendicat de Al-Qaida. Dacă ar fi să luăm în calcul însă şi tragedia de la Madrid, iar dacă şi profeţiile babei Vanga şi ale lui Nostradamus s-ar adeveri, atunci 11 ar putea deveni cifra fatidică a omenirii.

√ tragedia din SUA a avut loc în data 11 septembrie, mai bine zis: 9/11. 9+1+1=11.

√ primul avion care s-a abătut asupra celor două turnuri avea numărul 11.

√ Afghanistan are 11 litere. 4 11 septembrie este cea de-a 254-a zi din calendar: 2+5+4=11.

√ exploziile din Madrid s-au întâmplat în data de 3/11/2004. 3+1+1+2+4= 11.

√ tragedia din Madrid a avut loc după 911 de zile de la cea din America: 9+1+1=11...

Clarvăzătorii s-au întrecut în predicţii pentru azi: Vanga a spus că pe 11.11.2010 ar începe al treilea război mondial

Profetul francez Nostradamus şi celebra clarvăzătoare din Bulgaria, Vanga, au prevăzut că anul acesta, pe 11 noiembrie, se va declanşa cel de-al treilea război mondial. “Totul va porni de la incidente sub forma unor atentate la vieţile unor prim-miniştri. Războiul va începe în noiembrie 2010 şi se va încheia în luna octombrie 2014”, a prezis Vanga, care nu s-a înşelat nici în privinţa atentatelor de la 11 septembrie 2001 sau a morţii prinţesei Diana. Nostradamus a scris şi el, într- unul dintre catrenele sale, că un război mare va izbucni în 2010, pe 11 noiembrie, urmând să fie purtat cu arme nucleare, chimice şi bacteriologice.

Avem de ce să ne temem?

√ Israel - Iran. Un posibil punct de start al celui de-al treilea război mondial îl reprezintă conflictul dintre Israel şi Iran, două ţări care se ameninţă reciproc de multă vreme. Astfel, după ce în vara acestui an, Iranul a declarat război Israelului chiar prin vocea preşedintelui acestei ţări, nici israelienii nu s-au lăsat mai prejos. Potrivit revistei Atlantic, Israelul nu mai vrea să aştepte să fie rezolvată pe cale diplomatică ameninţarea nucleară pe care o reprezintă Iranul şi ar putea ataca acest stat fără acordul partenerilor americani, care întârzie să ia vreo măsură. Dacă războiul ar porni de aici, Israelul ar avea de partea sa SUA, iar de cealaltă parte a baricadei, Iranului i s-ar putea alătura Rusia şi China.

√ Iran - ţările NATO şi UE. În ultimii ani, mai mulţi oficiali NATO au avertizat asupra pericolului unui atac iranian pe flancul sud-estic al Alianţei Nord-Atlantice, susţinând că rachetele iraniene cu rază lungă pot lovi ţările aliate: România, Bulgaria, Grecia şi Turcia. Discuţia a fost reluată şi în luna iunie de secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, în cadrul Brussels Forum 2010. Tot în iunie, Uniunea Europeană a decis să adopte împotriva Iranului sancţiuni mai severe cu privire la programul nuclear al acestei ţări, însă Teheranul a răspuns că va riposta cu fermitate, dacă UE continuă politica de sancţiuni, potrivit postului iranian în limba engleză Press TV.

√ Coreea de Nord - SUA şi/sau Coreea de Sud. Războiul ideologic dintre Coreea de Nord şi SUA, pe de-o parte, şi Coreea de Sud, de cealaltă parte, ar putea reprezenta un alt punct fierbinte de conflict de pe harta lumii. Neînţelegerile la nivel înalt între aceste ţări au atins un punct critic în 2009, atunci când comuniştii nord-coreeni au ameninţat că vor să bombardeze insulele Hawaii (SUA), locul de baştină al preşedintelui american Barack Obama. Americanii şi-au luat imediat măsuri de precauţie şi s-au dotat cu un sistem radar antirachetă. Tensiunile dintre Coreea de Nord şi SUA, cât şi între Coreea de Sud şi Coreea de Nord sunt pe cale să nască un conflict în Asia.

thumb_612_x_0_4588-306513-harta_razboi.jpg

http://www.libertatea.ro/stire/astazi-incepe-al-treilea-razboi-mondial-iranul-ar-putea-fi-atacat-din-romania-310602.html#

Cam asta zice Libertatea.. ca-i " bullshit " sau nu.. nu stie nimeni!

Link to comment
Share on other sites

11.11 a trecut, bomba iraniana n-a venit...Ca se scarpina unii in cur in SUA si n-au ce face cu armamentul, asta se stie...dar, noi, astia, romanii, ce treaba avem cu ei? Aaaaa, nu noi, romanii, ci ei, conducatorii nostri :d. Eu cred ca predictiile celor de la Cassa Loco se vor adeveri pe data de 11.11.2011 "Ieri Uzinele Dacia au achizitionat concernul Daymler-Chrysler si General Motors. In urma acestei tranzactii Romania a platit datoria Statelor Unite catre Somalia si Irak." :))

Link to comment
Share on other sites

Pai daca Nostradamus a prezis data de 11 nov, e clar ca a facut-o dupa calendarul iulian.

Deci mai trebe sa asteptam 2 saptamini pina la 11/25 nov cum cade dupa calendarul actual. Daca nici atunci nu incepe, mai potrivim din condei... :d

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Peste un milion de militari sunt staţionaţi de o parte şi de alta a frontierei intercoreene

Peste un milion de militari sunt mobilizaţi de o parte şi de alta a frontierei dintre cele două Corei, în aşa-numita "zonă demilitarizată" care este de fapt cea mai militarizată din lume, comentează AFP, citat de Mediafax. Linia de demarcaţie, care are o lungime de 250 de kilometri şi o lăţime de patru, se prelungeşte şi în zone maritime disputate, unde apar de multe ori incidente, cum s-a întâmplat şi la începutul acestei săptămâni, când Coreea de Nord a atacat în două rânduri Coreea de Sud. Coreea de Nord a bombardat marţi o insulă sud-coreeană, atacul soldându-se cu moartea a doi civili şi a doi militari şi rănirea a circa 20 de persoane. Cele două Corei sunt oficial în situaţie de război, întrucât conflictul intercoreean din 1950-1953 s-a încheiat printr-un acord de încetare a focului, nu printr-un tratat de pace.

Numărul efectivelor nord-coreene este mult mai mare decât al Coreei de Sud, dar Washingtonul şi Seulul deţin echipamente militare mai moderne. În cazul unui conflict, Phenianul ar lansa atacuri de artilerie şi ar încerca să ocupe capitala sud-coreeană, situată la doar 40 de kilometri de frontieră. Phenianul a efectuat două teste nucleare şi a testat mai multe rachete cu rază lungă de acţiune, dar experţii nu ştiu dacă regimul stalinist poate fabrica ogive nucleare adaptate la rachete. În caz de război, Statele Unite ar exercita comandamentul militar în Coreea de Sud, conform unui acord de asistenţă reciprocă semnat în 1953.

COREEA DE NORD

Nivelul efectivelor este de 1,2 milioane de militari activi şi 7,7 milioane de rezervişti.

Tancuri - 3.900.

Vehicule blindate - 2.100.

Sisteme de artilerie - 13.600.

Avioane de vănătoare - 840.

Nave de război - 420.

Submarine - 70.

Rachete - 1.000, dintre care unele care au rază de acţiune de peste 3.000 de kilometri. Phenianul a efectuat trei teste cu rachete intercontinentale de tip Taepodong.

Arme chimice - între 2.500 şi 5.000 de tone.

Arme nucleare - conform analiştilor, Phenianul ar avea suficient plutoniu pentru fabricarea a şase - opt bombe nucleare.

COREEA DE SUD

Nivelul efectivelor este de 655.000 de militari activi şi 4,5 milioane de rezervişti.

Tancuri - 2.300.

Vehicule blindate - 2.400.

Sisteme de artilerie - 5.400.

Avioane de vânătoare - 490.

Nave de război - 140.

Submarine - 10.

Coreea de Sud nu deţine arme nucleare.

FORŢELE AMERICANE DIN COREEA DE SUD

Nivelul efectivelor este de 28.500 de militari.

Tancuri - 50.

Vehicule blindate - 130.

Avioane de vânătoare - 90.

Elicoptere militare - 90.

Rachete, inclusiv de tip Patriot - 100.

Statele Unite nu au arme nucleare staţionate în Coreea de Sud.

http://www.realitatea.net/peste-un-milion-de-militari-sunt-stationati-de-o-parte-si-de-alta-a-frontierei-intercoreene_777071.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.