Jump to content

Tarife noi pentru desfundatul ţevilor de canalizare


dcp100168
 Share

Recommended Posts

Tarife noi pentru desfundatul ţevilor de canalizare

Aleşii locali au votat la recenta şedinţă tarifele practicate de către SC Apaterm SA Galaţi pentru lucrări de desfundat coloane baie şi bucătărie cu diferite lungimi. Potrivit documentelor care însoţesc hotărârea, preţurile sunt fundamentate astfel încât să acopere cheltuielile cu forţa de muncă implicată şi cu materialele utilizate. Cota de cheltuieli indirecte este de 17,247 la sută, iar cota de profit este de 5 la sută.

Desfundarea unei conducte din baie cu diametrul de 110 mm cu o lungime de 5–10 metri va costa 58 de lei. Pentru fiecare cinci metri în plus, tariful creşte simţitor. Aşa se face că tariful pentru desfundare conductă baie cu o lungime peste 20 metri vă va scoate din portofel 164 de lei.

Desfundarea unei conducte din bucătărie cu diametrul de 75 mm şi o lungime între 5 şi 10 metri porneşte de la 32 de lei şi ajunge la 96 de lei în cazul unei conducte de peste 20 de metri.

Aleşii au votat şi cota de 50 la sută pe care trebuie să o vireze la bugetul local SC Apaterm SA Galaţi din sumele încasate pe baza tarifelor aprobate mai sus, în cazul în care pentru prestarea acestor servicii sunt utilizate bunuri concesionate sau date în folosinţă de Consiliul Local Galaţi.

http://www.viata-libera.ro/articol-Cat_costa_desfundatul_tevilor_2.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.